Wraps med græske kyllingefrikadeller
Salat kan bruges i mange forskellige opskrifter og på forskellige måder. Det er faktisk sjældent jeg spiser decideret salatblade, for det meste bruger jeg kål i mine salater, men denne gang har jeg brugt hjertesalat i min opskrift.
SALATWRAPS MED DELLER OG GRØNTSAGER
Salatblade fyldt med tomater, agurk, rødløg, tzatziki og ikke mindst de lækreste små krydrede kyllingefrikadeller. Til disse wraps, kan I servere fetadip og hjemmelavet pommes til. En utrolig simpel, dog lækker, ret, som kan laves på under en halv time og som ikke kræver mange ressourcer eller kræfter - de fleste kan være med. Indimellem er det altså skønt med disse nemme retter på en travl hverdag. Har I lidt ekstra tid om morgenen, inden I skal på arbejde, så kan I med fordel røre farsen sammen der og stille den på køl, til frikadellerne skal steges. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser 400g hakket kylling 40g feta 60g soltørret tomater 1 rødløg 2 fed hvidløg 1 spsk. frisk persille 1 tsk. tørret oregano Lidt chilipulver, salt og peber Fremgangsmåde- Lav frikadellerne ved at rive løg og hvidløg og bland det sammen med farsen. Fintsnit den friske persille og kom det i farsen sammen med oregano, chili, salt og peber.
- Skær de soltørret tomater i små tern og kom i skålen sammen med feta. Sørg for at røre det hele rigtig godt sammen. Stil gerne farsen på køl 30 minutter, men det er ikke nødvendigt.
- Steg frikadellerne på en pande i ca. 12 minutter - husk at vende dem ofte så de får farve på alle sider.
- Server frikadellerne i salatblade sammen med agurk, tomter, rødløg og tzatziki. Velbekomme.