Wraps med græske kyllingefrikadeller

Salat kan bruges i mange forskellige opskrifter og på forskellige måder. Det er faktisk sjældent jeg spiser decideret salatblade, for det meste bruger jeg kål i mine salater, men denne gang har jeg brugt hjertesalat i min opskrift.

SALATWRAPS MED DELLER OG GRØNTSAGER

Salatblade fyldt med tomater, agurk, rødløg, tzatziki og ikke mindst de lækreste små krydrede kyllingefrikadeller. Til disse wraps, kan I servere fetadip og hjemmelavet pommes til. En utrolig simpel, dog lækker, ret, som kan laves på under en halv time og som ikke kræver mange ressourcer eller kræfter - de fleste kan være med. Indimellem er det altså skønt med disse nemme retter på en travl hverdag. Har I lidt ekstra tid om morgenen, inden I skal på arbejde, så kan I med fordel røre farsen sammen der og stille den på køl, til frikadellerne skal steges. OPSKRIFT 3 pers. Ingredienser 400g hakket kylling 40g feta 60g soltørret tomater 1 rødløg 2 fed hvidløg 1 spsk. frisk persille 1 tsk. tørret oregano Lidt chilipulver, salt og peber   Fremgangsmåde
  1. Lav frikadellerne ved at rive løg og hvidløg og bland det sammen med farsen. Fintsnit den friske persille og kom det i farsen sammen med oregano, chili, salt og peber.
  2. Skær de soltørret tomater i små tern og kom i skålen sammen med feta. Sørg for at røre det hele rigtig godt sammen. Stil gerne farsen på køl 30 minutter, men det er ikke nødvendigt.
  3. Steg frikadellerne på en pande i ca. 12 minutter - husk at vende dem ofte så de får farve på alle sider.
  4. Server frikadellerne i salatblade sammen med agurk, tomter, rødløg og tzatziki. Velbekomme.