Her får I næste uges madplan, som jeg har prøvet at sammensætte, så både grøntsager og kødudskæringer går igen. For på den både at undgå for meget madspild. Madplanen består blandt andet af hjemmelavet pitabrød med kylling og coleslaw, koteletter, stegte blomkålsris med kylling og grøntsager samt chili con carne - på 2 forskellige måder, og hvor jeg i indslaget her har linket til 3 forskellige slags chili con carne. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 6
Mandag: Fajitas med stegte grøntsager
Tirsdag: Stegte blomkålsris og brune ris med kylling og grøntsager
Onsdag: Brasede kartofler med kotelet, svampesauce og ærter
Torsdag: Chili con carne med nakkesteg
Fredag: Bagt chili con carne
Lørdag: Butterfly chicken med tomatsalat
Søndag: Pitabrød med kylling og coleslaw
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter så I af den ene del kan købe
fajitas med stegte grøntsager og tortillas. Den anden del kylling kan I bruge til at lave
stegte blomkålsris og brune ris med kylling og grøntsager.
Onsdag står den på
brasede kartofler med nakkekotelet (som I eventuelt kan panere),
svampesauce og kogte ærter. Sørger I for at købe en kæmpe nakkesteg, kan I bruge den resterende nakkesteg på
chili con carne. Fredag kan I komme den resterende chili con carne i et fad, toppe med cheddar, komme den i ovnen, og dermed forvandle resterne til
bagt chili con carne.
Lørdag kan I lave
butterfly chicken med tomatsalat, hvortil I kan servere
pommes og
fetadip. Den resterende del kylling kan I om søndagen komme i
pitabrød med
coleslaw og resterne af tomatsalaten.