Næste uges madplan ligger nu parat til jer. Jeg håber virkelig, at I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Madplanen består blandt andet af en fransk klassiker, coq au vin, som smager helt forrygende, hvortil I enten kan servere ciabattabrød eller mos, selvom mosen ikke er helt efter bogen, men det smager skønt til retten. Derudover består madplanen af wok, boller i karry, grønærter og mange andre lækre hverdagsretter.
MADPLAN UGE 42
Mandag: Koteletter i fad
Tirsdag: Paneret kotelet med stuvede grønærter
Onsdag: Paini af ciabattabrød med serranoskinke, soltørret tomater, mozzarella + pesto
Torsdag: Boller i karry
Fredag: Wok med hakket kød og grøntsager
Lørdag: Coq au vin
Søndag: Nachos
Hvis I køber en stor portion koteletter, kan I mandag lave
koteletter i fad af den ene del og den anden, kan I bruge om tirsdagen, hvor I kan lave en ægte mormorklassiker. Her kan I paneret koteletterne i æg og rasp og dertil servere
stuvede grønærter.
Onsdag kan I bage en god portion
ciabattabrød og bruge dem til at lave paini, som I kan fylde med eksempelvis serranoskinke, soltørret tomater, mozzarella og
pesto. Torsdag kan I købe en ekstra portion hakket kød, så I kan lave
boller i karry den ene dag, og bruge den resterende portion om fredagen til at lave en skøn og nem hverdagsret;
wok med hakket kød.
Lørdag må det gerne være lidt lækkert og jeg tænker, at I kan købe en god kylling, som I kan bruge til at lave
coq au vin. Til retten kan I eksempelvis servere denne skønne
rodfrugtmos til eller ciabattabrød, hvis I har lidt tilover fra om onsdagen. Er der kylling tilover, kan I bruge resterne om søndagen på at lave
sweet potato nachos.