Nougatbidder med cornflakes og marcipan

Jeg er vild med konfekt og her har jeg en opskrift på lækre konfektbidder. Der er ikke noget vigtigere end konfekt til jul og det skal altid stå på julebordet i juledagene - hvis I spørg mig.

KONFEKT MED CHOKOLADE OG MARCIPAN

Efterhånden ligger der en del opskrifter på små raw bidder samt stykker af konfekt liggende på bloggen, af den simple årsag at jeg elsker det. Konfekt holder bare hver gang. Disse små konfektstykker er lavet på smørepålæg (nutella), chokolade, cornflakes og marcipan. Enkelte små lækkerier, som kan laves på ingen tid og som smager helt fantastisk. Lignende opskrifter: Ragusa, marcipan/dadelkugler, marcipan og nougat med hasselnødder, mozartkugler og karamel/chokoladebidder. OPSKRIFT Ingredienser 150g smørepålæg (kan erstattes af nougat eller nutella) 80g mørk chokolade 80g marcipan 30g cornflakes   Øvrigt 50g mørk chokolade   Fremgangsmåde
  1. Kom smørepålæg og chokolade i en gryde og varm det op ved svag varme. Husk at røre i massen hele tiden.
  2. Tag gryden af  varmen og vend cornflakes og revet marcipan i chokoladen.
  3. Kom massen i en form (10x18cm) og stil på køl i 30 minutter.
  4. Smelt 50g mørk chokolade, hæld den over massen og top med med lidt knuste cornflakes og gulvstøv. Stil den tilbage på køl til chokoladen er stivnet.
  5. Skær baren i mindre stykker og server.