Det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Sommeren er efterhånden så småt ved at gå i gang, og måske en del snart smutter på ferie og derfor ikke har behov for madplaner. Alligevel har jeg dog valgt at blive ved med at lave dem sommeren over, måske nogen alligevel kan finde lidt inspiration. Denne uge består madplanen blandt andet af pariserbøf, paneret kylling i hjemmelavet blomkålstaco, kyllingelollipops, pizza og andre lækre retter.
Madplan uge 26
Mandag: Kylling i flødesauce med svampe og serranoskinke
Tirsdag: Blomkålstaco med paneret kylling
Onsdag: Pizza toppet med sødkartoffel og mascarpone
Torsdag: Fyldte søde kartofler med oksekød
Fredag: Pariserbøf
Lørdag: Grillet Rib eye bøffer med pommes Anna og bearnaisecreme
Søndag: Kylling lollipops med pommes og fetadip
Køber I en stor portion kyllingefileter, kan I mandag lave
kylling i flødesauce med asparges, svampe og serranoskinke. Den resterende kylling kan I bruge tirsdag, hvor I kan panere dem i
panko eller blendet chips, og komme dem i
blomkålstaco med lidt blandet grøntsager.
Onsdag kan I lave en klassisk god
koldhævet pizza, som I kan toppe med tynde skiver sød kartoffel og mascarpone. Torsdag kan I fylde de resterende
søde kartofler med hakket oksekød. Køber I lidt ekstra hakket oksekød, kan I bruge resten om fredagen til
pariserbøf.
Lørdag står den på grillet rib eye bøffer med
pommes Anna og
bearnaisecreme. Søndag kan I lave
kylling lollipops og servere
pommes samt f
etadip dertil.