Madplan uge 5

Det er igen blevet lørdag og som sædvanlig skal I have næste uges madplan, så I forhåbentlig kan få lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Madplanen for uge 5 består af en ny kålsalat, som smager helt fantastisk og som samtidig er nem at bikse samme. Derudover består planen af hakkebøffer med champignon a la creme, pad thai og 2 forskellige fiskeretter.

Madplan uge 5

Mandag: Kålsalat med marineret kyllingeoverlår Tirsdag: Kyllingepastaret Onsdag: Pad thai med kylling Torsdag: Hakkebøffer med champignon a la creme Fredag: Pariserbøf Lørdag: Mørksej med mos Søndag: Fish and chips Mandag står den på den nye kålsalat med grøntsagsdressing, hvortil I kan servere marineret kyllingeoverlår. Køber I tirsdag en stor portion kyllingefileter, kan I af den ene halvdel lave en cremet kyllingepastaret med en masse grøntsager, og onsdag kan I bruge den resterende del til at lave pad thai. Hvis I torsdag køber ekstra hakket oksekød, kan I den ene dag lave hakkebøffer med champignon a la creme, hvor I kan servere ovnbagte kartofler, hasselback kartofler eller ris. Den anden del oksekød kan I bruge på at lave pariserbøf. I weekenden står den på et par fiskeretter blandt andet mørksej svøbt i serranoskinke med en grov mos med ærter samt stegte grøntsager til. Den anden del mørksej kan I bruge til at lave fish and chips.