Det er igen blevet weekend og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af en italiensk klassiker nemlig spaghetti bolognese, fyldte kyllingefileter med ost og pesto, braiserede nakkesteg med mos og mange andre skønne og lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.
Madplan uge 18
Mandag: Spaghetti bolognese med salat
Tirsdag: Broccolisalat og græsk farsbrød
Onsdag: Ovnbagte rodfrugter, broccolisalat og marineret kylling
Torsdag: Fyldte kyllingefileter samt en salat med mozzarella og serranoskinke
Fredag: Nakkekoteletter med hasselback kartofler og cæsardressing
Lørdag: Braiserede nakkesteg med mos
Søndag: Rester
Mandag kan I købe en stor portion hakket kød, så I af den ene del kan lave
spaghetti bolognese, hvortil I kan servere en
sprød salat og
creme fraiche dressing. Tirsdag kan I bruge den anden del af det hakket kød til at lave
græsk farsbrød, hvortil I kan servere
broccolisalat og måske rester af salaten fra om mandagen.
Onsdag kan I servere den resterende del broccolisalat sammen med
ovnbagte rodfrugter og marineret kyllingefileter (brug
denne opskrift på marinade). Søger I for at købe ekstra kyllingefileter, kan I torsdag
fylde dem med ost og pesto, hvortil I kan servere en
salat med mozzarella og serranoskinke.
Fredag står den på stegte nakkekoteletter med
halve hasselback kartofler og
cæsardressing med persille. Lørdag kan I lave
braiserede nakkesteg med
rodfrugtmos, og søndag kan I spise rester fra weekenden.
På fredag er det Store Bededag og derfor står den selvfølgelig på varme hveder torsdag aften. Jeg har et par opskrifter liggende;
grove hveder og g
lutenfri hveder.