Madplan uge 3

Næste uges madplan ligger nu klar til jer, som sædvanlig, og jeg håber I kan finde lidt inspiration i denne madplan. Januar er godt i gang og det er tid til en masse mad fyldt med grøntsager og knap så meget fedt - som mange af os har fået rigeligt af i julen :) Her får I en del forskellige opskrifter som blandt andet består af en græskargryderet, moussaka, svinekæber, wraps og meget andet. Madplan uge 3 Mandag: Panko kylling med pommes, salat og dip Tirsdag: Græskar kyllingegryderet med ris Onsdag: Salat med græskar, stegte koteletter og ovnbagte kartofler med serranoskinke Torsdag: Moussaka Fredag: Forloren hare med ovnbagte rodfrugter Lørdag: Svinekøber med rodfrugter Søndag: Kålwraps med oksestrimler, stegt ost og blandet grøntsager Mandag står den på kyllingestykker vendt i panko, som der ligger en opskrift på her. Dog er dette en del af 3 retter, men tænker I bare kan gange opskriften op et par gange. Opskriften på pommes ligger også på bloggen sammen med en avocadodip, som vil passe perfekt til retten. Ellers kan I servere en dip til som ærtemos, peberfrugtpesto eller remoulade. Måske en salat til kunne være lækkert? Som eksempelvis denne tomatsalat, kålsalat med blåbær eller grønkålssalat med æble. Køber I mandag en ekstra portion kyllingefileter, kan I om tirsdagen lave gryderet med græskar og kylling. Onsdag kan I bruge resten af græskaren til græskar salat med æble og figner, hvortil I kan stege en kotelet og lave ovnbagte kartofler med serranoskinke eller stegte gulerødder og jordskokker med sesam. Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I om torsdagen kan lave moussaka og bruge resten om fredagen til at lave forloren hare (man kan sagtens bruge oksekød til denne opskrift) med ovnbagte rodfrugter. Lørdag er der måske tid til at hygge lidt ekstra om madlavningen. I kan derfor lave denne lækre ret bestående af svinekæber med mos og rodfrugter - på flere forskellige måder. Søndag står den på kålwraps med oksekød i strimler, stegt ost og lidt blandet grøntsager.