Det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg kan stadig fornemme, at I er ret glade for disse madplaner, da de er utrolig besøgte hver uge og det er jeg virkelig glad for, så jeg fortsætter lidt endnu.
Næste uges madplan består af lidt blandet skønne retter fra mange forskellige dele af verdenen som Thailand, Italien, England, Amerika og selvfølgelig Danmark. Madplanen består eksempelvis af Pad Thai, braiserede nakkesteg, spaghetti og mange andre lækre retter.
Madplan uge 12
Mandag: Grøn spaghetti med kødboller
Tirsdag: Shepherds pie
Onsdag: Pad Thai
Torsdag: Spansk bondesalat
Fredag: Stegte nakkekoteletter med stegte grøntsager og tzatziki
Lørdag: Braiseret nakkefilet med mos
Søndag: BBQ 'The American Way'
Mandag står den på
grøn spaghetti med kødboller, og sørger I for at købe en ekstra portion hakket kød om mandagen, kan I tirsdag bruge resten til at lave
Shepherds Pie.
Køber I onsdag en del kyllingefileter, kan I lave
Pad Thai om onsdagen. Den resterende del af kyllingefileterne kan I bruge torsdag til at lave
spansk bondesalat.
Fredag kan I købe en stor nakkesteg, hvor I kan skære et par nakkekoteletter, som I kan stege og servere sammen med
tzatziki,
stegte gulerødder og jordskokker samt
ovnbagte kartofler. Den sidste del af
nakkestegen kan I braisere med lidt grøntsager og spise med mos om lørdagen.
Søndag står den på vaskeægte søndagsmad nemlig
bbq 'The American Way' bestående af grillet kartoffelskiver- og kylling samt coleslaw og majskolber.