Madplan uge 6

Det er igen blevet lørdag og I skal selvfølgelig have madplanen for uge 6. Næste uges madplan består blandet andet af en skøn tærte med gedeost, braiserede nakkefilet med cremet kartoffel/knoldsellerimos, rispapirruller med kylling og grøntsager og en masse andre skønne retter. Jeg håber, at I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Madplan uge 6 Mandag: Kyllingeoverlår i flødesauce med cherrytomater og spinat Tirsdag: Pariserbøf Onsdag: Tærte med oksekød og gedeost Torsdag: One pot risret Fredag: Rispapir med kylling Lørdag: Braiserede nakkefilet Søndag: Nakkekoteletter med broccolisalat Mandagen starter med en lækker kyllingeret bestående af kyllingeoverlår i den lækreste cremet flødesauce med spinat, svampe og cherrytomater. Køber I en stor portion hakket oksekød kan I tirsdag lave pariserbøf, og onsdag kan I lave tærte med hakket oksekød og gedeost. Torsdag står den på en skøn og nem hverdagsret bestående af denne one pot risret. Sørger I for at købe en ekstra portion kyllingefileter, kan I bruge resten af kyllingen om fredagen til at komme i rispapirruller sammen med lidt blandet grøntsager. Lørdag kan I købe en stor nakkefilet. Halvdelen kan I bruge til at lave braiserede nakkefilet med en cremet kartoffel/knoldsellerimos. Søndag kan I skære den sidste del nakkefilet til bøffer og servere dem sammen med en broccolisalat, ovnbagte kartofler med serranoskinke og fetadip med hvidløg.