Det er endnu engang blevet lørdag og som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som blandt andet består af lækre tacoskaller lavet på blomkål, som fyldes med tigerrejer og lidt blandet grøntsager. Derudover består madplanen af kyllinge lollipops, pitabrød med pulled chicken og coleslaw samt mange andre skønne retter.
Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge, så I ikke ender med en af de sædvanlige 10 retter, som vi alle har en tendens til at tye til.
MADPLAN UGE 21
Mandag: Fyldte kyllingefileter med tomatsalat og ovnbagte kartofler
Tirsdag: Kylling i kokossauce med broccoli og svampe
Onsdag: Blomkålstaco med tigerrejer
Torsdag: Pad thai med tigerrejer
Fredag: Pita med pulled chicken og coleslaw
Lørdag: Kyllinge lollipops med kartofler og dressing
Søndag: Lasagne
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter. Den ene del kan I bruge til at lave
fyldte fileter, hvortil I kan servere
ovnbagte kartofler med serranoskinke,
tomatsalat med feta,
foccacia samt
tzatziki. Den anden portion kan I bruge til at lave
kylling i karry/kokossauce med broccoli og svampe om tirsdagen.
Onsdag kan I købe en stor portion tigerrejer. Den ene halvdel kan I stege på en pande med hvidløg og fylde i
blomkålstaco med mango, lidt fintsnittet kål,
syltet rødløg samt avocadotern. Den anden del kan I bruge torsdag på at lave
pad thai, hvor I kan skifte kylling ud med rejer - eller bruge begge ting.
Fredag står den på
pitabrød med
pulled chicken og coleslaw. Lørdag kan I servere
kyllinge lollipops med cremet dressing og sprøde kartofler, hvortil I kan lave en
vandmelonsalat med tomater og feta.
Søndag kan I lave
lasagne og servere rester af grøntsager/salater fra de forgangne dage.