Nu ligger næste uges madplan klar til jer, og I kan godt glæde jer, den er nemlig rimelig lækker og spækket med en masse skønne retter. Jeg har som sædvanlig prøvet at gøre den forholdsvis simple og unuanceret, og samtidig ladet en del råvarer gå igen, for at gøre det billigt og samtidig undgå madspild. Madplanen består blandt andet af pizza på pitabrød, nakkesteg på 2 vidt forskellige måder, spansk tortilla og mange andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
MADPLAN UGE 39
Mandag: Pitabrød med oksekød og tzatziki
Tirsdag: Pitabrød sompizza
Onsdag: Hønsefrikasse
Torsdag: Spansk tortilla
Fredag: Nakkekoteletter med
Lørdag: Braiserede nakkefilet
Søndag: Avocado kyllingesalat i wraps
Mandag kan I bage en stor portion
pitabrød, som I kan fylde med krydrede
oksekød strimler,
tzatziki,
syltet rødløg og lidt blandet grøntsager. Tirsdag kan I forvandle pitabrødene til pizzaer, som I kan toppe med tomatsauce, mozzarella og serranoskinke.
Onsdag kan I lave
hønsefrikassé og er der kylling tilovers, kan I bruge det om torsdagen til at lave
spansk tortilla, hvortil I kan servere en nem
grønkålssalat.
Fredag kan I købe en stor nakkesteg og skære et par bøffer, som I kan servere med
squashruller,
pommes Anna,
græskarsalat og
salse verde om fredagen. Den resterende del kan I bruge om lørdagen til at lave
braiserede nakkesteg med den skønneste mos. Søndag står den på
avocado kyllingesalat i kålwraps.