Det er blevet lørdag og hvilken lørdag! ;-) Jeg tænker ikke, at dagen i dag ser ud som de fleste lørdage plejer at se ud for ret mange af os, måske enkelte af os har en lille smule tømmermænd. Nå men ikke nok med at det er årets første lørdag, så er det også årets første dag. Så vær velkommen 2022! Men selvom dagen er en smule anderledes, så skal I selvfølgelig have næste uges madplan.
MADPLAN UGE 1
Mandag: Wraps med græske frikadeller og fritter
Tirsdag: Wok med hakket kød og grøntsager
Onsdag: Kyllingelår med chorizo
Torsdag: Low carb carbonara med kylling
Fredag: Fish and chips med bønnedip
Lørdag: Mørksej svøbt i serranoskinke med mos og grøntsager
Søndag: Spaghetti bolognese med hvidløgsbrød
Mandag kan I købe en stor portion hakket kød og lave
græske frikadeller af den ene halvdel. Frikadellerne kan I komme i salatblade eller
madbrød med lidt grøntsager og
tzatziki. Den resterende del hakket kød kan I bruge om tirsdagen til at lave en nem
wokret.
Onsdag står den på
kyllingelår med chorizo. Sørger I for at stege lidt ekstra kyllingelår, kan I bruge den resterende kylling til at komme i en
low carb carbonara om torsdagen. Synes I der mangler lidt kulhydrater til retten, så kan I jo altid servere hjemmebagte
ciabattaflute til.
Fredag kan I købe en stor portion mørksej. Af den ene del kan I lave
fish and chips med bønnemos. Den resterende del mørksej kan I bruge om lørdagen ved at
svøbe fisken i serranoskinke og dertil servere mos og stegte grøntsager.
Søndag står den på
spaghetti bolognese, hvortil I kan servere hvidløgsbrød. Har I et ciabattabrød tilovers fra om torsdagen, kan I halvere brødet og smøre det med hvidløgssmør eller hvidløgsolie og bage brødene i ovnen til de er flotte gyldne.