Wraps med græske kyllingefrikadeller
Salat kan bruges i mange forskellige opskrifter og på forskellige måder. Det er faktisk sjældent jeg spiser decideret salatblade, for det meste bruger jeg kål i mine salater, men denne gang har jeg brugt hjertesalat i min opskrift.
SALATWRAPS MED DELLER OG GRØNTSAGER
Salatblade fyldt med tomater, agurk, rødløg, tzatziki og ikke mindst de lækreste små krydrede kyllingefrikadeller. Til disse wraps, kan I servere fetadip og hjemmelavet pommes til. En utrolig simpel, dog lækker, ret, som kan laves på under en halv time og som ikke kræver mange ressourcer eller kræfter – de fleste kan være med. Indimellem er det altså skønt med disse nemme retter på en travl hverdag. Har I lidt ekstra tid om morgenen, inden I skal på arbejde, så kan I med fordel røre farsen sammen der og stille den på køl, til frikadellerne skal steges.
OPSKRIFT 3 pers.
Ingredienser
400g hakket kylling
40g feta
60g soltørret tomater
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 spsk. frisk persille
1 tsk. tørret oregano
Lidt chilipulver, salt og peber
Fremgangsmåde
- Lav frikadellerne ved at rive løg og hvidløg og bland det sammen med farsen. Fintsnit den friske persille og kom det i farsen sammen med oregano, chili, salt og peber.
- Skær de soltørret tomater i små tern og kom i skålen sammen med feta. Sørg for at røre det hele rigtig godt sammen. Stil gerne farsen på køl 30 minutter, men det er ikke nødvendigt.
- Steg frikadellerne på en pande i ca. 12 minutter – husk at vende dem ofte så de får farve på alle sider.
- Server frikadellerne i salatblade sammen med agurk, tomter, rødløg og tzatziki. Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu