Hej med jer ?

Jeg vil gerne prøve at holde fokusset på mad og opskrifter, men tænker jeg nok lige må fortælle lidt om mig selv og vejen frem til denne madblog. Jeg hedder Camilla Drabo, jeg er 26 år gammel, jeg bor og er opvokset i Køge, ved siden af studie arbejder i en tøjbutik også er jeg i gang med min kandidat ? jeg læser dansk og kommunikation på RUC.

Jeg har nu, efter længere tids overvejelser, endelig besluttet mig for at lave en blog, hvor jeg hovedsageligt vil lægge sunde opskrifter ud. Det er en ting som jeg efterhånden har overvejet en del gange i løbet af det sidste halve års tid. Flere mennesker omkring mig har gentagne gange spurgt, om jeg ikke ville lave en form for blog med alle mine opskrifter, men har ikke rigtig fået gjort noget ved det – har nok ikke rigtig turde! Men nu er det endelig blevet til noget og jeg synes allerede det er super hyggeligt! Min blog er først og fremmest en madblog, hvor jeg vil lægge en masse opskrifter op på sund og god mad. Det er alt lige fra grød, pandekager, salater, aftensmad retter, snacks samt en del opskrifter på kendte klassiske retter, som jeg har forsøgt at gøre sundere, men stadig smagfulde. Selvom bloggen bliver en ?madblog? med fokus på lækre opskrifter, vil jeg indimellem nok også komme til at skrive et par indlæg om mit vægttab og muligvis lidt om min træning, som er gået hen og blevet sindssyg vigtig for mig ? Jeg elsker at træne (havde jeg aldrig troet skulle komme over mine læber)!

Jeg har altid været madinteresseret, ja faktisk er jeg noget af et madøre, hvis jeg selv skal sige det. Jeg ELSKER mad og ikke mindst at lave mad. Kan sagtens bruge en hel dag i køkkenet, hvor jeg bare hygger mig med at lave en masse lækre retter. Mit store madforbrug havde dog en del konsekvenser, som gjorde at jeg for 2 et halv år ændrede min livsstil. Mit fokus ændrede sig 100 procent, og jeg skiftede de meget usunde vaner ud og begyndte i stedet at fokusere på at være sund, spise sundt og dyrke motion. Dette har gjort at jeg er begyndt at interessere mig utrolig meget for at lave og ikke mindst spise sund og lækker mad, samt at komme op med nogle sundere alternativer, som ikke gør SÅ stor skade.

Så hvis du er interessere i sundere opskrifter er det her måske lige bloggen for dig! Det har i hvert fald hjulpet mig en del. Den sunde mad (ja og motionen) har gjort at jeg har tabt omkring 90 kg på de 2 et halv år, så jeg kan godt stå inde for mine sunde opskrifter.

Håber I har lyst til at kigge med og at I måske kan finde lidt inspiration til hvad I skal?

Skriv gerne til mig, hvis I har nogle spørgsmål, ønsker eller kommentar.

– Camilla