Luciaboller med marcipanremonce uden tilsat sukker

Tunsalat med rødløg og purløg

Jeg elsker en god og nem tunsalat fyldt med lidt friske grøntsager ovenpå et godt stykke rugbrød, i et pitabrød eller ovenpå en god portion salat. Det smager virkelig godt og det tager samtidig ikke mange minutter at lave.

SALAT MED TUN

Jeg spiser ret ofte tun og det skal helst være den hjemmelavet tunsalat. Jeg spiser det både til frokost, men også når aftensmaden indimellem bare skal gå hurtigt, så passer det perfekt med lidt tunsalat på et par stykker rugbrød samt lidt gnave grønt.

Jeg har i forvejen forskellige opskrifter på salater liggende på bloggen eksempelvis skinkesalat, hønsesalat, makrelsalat, tunsalat med rejer og en laksesalat.

OPSKRIFT 3 port.

Ingredienser

2 dåse tun i vand

5-6 spsk. creme fraiche

1 lille rødløg

2 tsk kapers

1 lille håndfuld frisk purløg

Citronsaft, salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at fintsnitte kapers, rødløg og purløg.
  2. Kom tunen i en skål sammen med creme fraiche, citron, salt, peber og de fintsnittet grøntsager.
  3. Rør det hele godt sammen og server ovenpå et stykke rugbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luciaboller med marcipanremonce uden tilsat sukker