Banankage med pekannødder

Madplan uge 16

Weekenden står for døren og I får her madplanen for uge 16. Denne gang består den blandt andet af hotdogs med hjemmelavet remoulade, rødløg og agurkesalat og af de sidste pølser kan I lave svensk pølseret. Derudover består madplanen af græske tacos med tzatziki, en indisk gryderet med kylling, grøntsager og en masse krydderier, og en masse andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.

Madplan uge 16

Mandag: Fyldte peberfrugter med krydrede oksekød

Tirsdag: Græske tacos

Onsdag: Indisk gryderet med kylling og grøntsager

Torsdag: Kylling satay med peanutbutter dip

Fredag: Hotdogs

Lørdag: Oksesteg, flødekartofler og stegte asparges

Søndag: Svensk pølseret

Mandag kan I købe en stor portion hakket oksekød, af den ene del kan I lave fyldte peberfrugter med krydrede oksekød. Af den anden del oksekød kan I tirsdag lave græske tacos som I kan fylde med grøntsager og tzatziki.

Sørger I for onsdag at købe en stor portion kyllingefileter, kan I af den en halvdel lave indisk gryderet med kylling og grøntsager, og af den anden del kyllingefilter kan I torsdag lave kylling satay med peanutbutter dip.

Fredag står den på hotdogs, som I kan toppe med remoulade, ketchup, sennep, agurkesalat og syltet rødløg. Lørdag kan I lave en oksesteg (eller en culottesteg), hvortil I kan flødekartofler, focaccia med rosmarin samt stegte asparges. Søndag kan I bruge de sidste pølser fra om fredagen til at lave svensk pølseret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage med pekannødder