Madplan uge 16

Weekenden står for døren og I får her madplanen for uge 16. Denne gang består den blandt andet af hotdogs med hjemmelavet remoulade, rødløg og agurkesalat og af de sidste pølser kan I lave svensk pølseret. Derudover består madplanen af græske tacos med tzatziki, en indisk gryderet med kylling, grøntsager og en masse krydderier, og en masse andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges madplan.

Madplan uge 16

Mandag: Fyldte peberfrugter med krydrede oksekød Tirsdag: Græske tacos Onsdag: Indisk gryderet med kylling og grøntsager Torsdag: Kylling satay med peanutbutter dip Fredag: Hotdogs Lørdag: Oksesteg, flødekartofler og stegte asparges Søndag: Svensk pølseret Mandag kan I købe en stor portion hakket oksekød, af den ene del kan I lave fyldte peberfrugter med krydrede oksekød. Af den anden del oksekød kan I tirsdag lave græske tacos som I kan fylde med grøntsager og tzatziki. Sørger I for onsdag at købe en stor portion kyllingefileter, kan I af den en halvdel lave indisk gryderet med kylling og grøntsager, og af den anden del kyllingefilter kan I torsdag lave kylling satay med peanutbutter dip. Fredag står den på hotdogs, som I kan toppe med remoulade, ketchup, sennep, agurkesalat og syltet rødløg. Lørdag kan I lave en oksesteg (eller en culottesteg), hvortil I kan flødekartofler, focaccia med rosmarin samt stegte asparges. Søndag kan I bruge de sidste pølser fra om fredagen til at lave svensk pølseret.