Weekenden står for døren og som sædvanlig skal I have næste uges madplan. Efteråret er så småt på vej og det er igen tid til efterårs- og vinterretter. Selvom jeg faktisk ikke er kæmpe fan af meget varmt mad, så smager simreretter fantastisk og det skal helt sikkert på mit madprogram de næste mange måneder.
Men næste uges madplan består blandt andet af stuvede hvidkål med frikadeller, roastbeef i sous vide med bearnaise og Pommes Anna den ene dag, og med kartoffelsalat den anden dag. Derudover består madplanen af ølbraiserede kyllingeoverlår, koteletter med rødbedesalat og andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 40
Mandag: Koteletter i fad
Tirsdag: Koteletter med rødbedesalat og ovnbagte rodfrugter
Onsdag: Stuvede hvidkål og frikadeller
Torsdag: Frikadellesandwich
Fredag: Roastbeef i sous vide med fyldte svampe, bearnaise og Pommes Anna
Lørdag: Ølbraiserede kyllingeoverlår med mos
Søndag: Roastbeef med kold kartoffelsalat
Mandag kan I købe en stor portion koteletter, eller nakkekoteletter - hvad I lige foretrækker, og af den ene del lave
koteletter i fad. Tirsdag kan I stege de sidste koteletter og servere
rødbedesalat,
ovnbagte rodfrugter og
creme fraiche dressing til.
Onsdag står den på
stuvede hvidkål med frikadeller. Bryder I jer ikke om hvidkål, kan I sagtens bruge spidskål, porrer, eller I kan lave
grønærter. Sørger I for at lave dobbelt portion frikadeller, kan I torsdag lave frikadellesandwich. Her kan I bage nogle
sandwichbrød og udover frikadeller komme
syltet rødløg og
remoulade i. I kan også tage udgangspunkt i denne
sandwich.
Fredag står den på
roastbeef i sous vide, hvortil I kan servere
Pomme Anna,
bearnaise og
fyldte svampe. Lørdag kan I lave en skøn simreret, nemlig
ølbraiserede kyllingeoverlår, hvortil I kan servere
grøntsagsmos. Søndag står den på rester af stegen fra om fredagen med
kold kartoffelsalat.