Madplan uge 41

Weekenden nærmer sig og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af flæskesteg med både brunede kartofler, hvide kartofler, lun rødkålsalat, brun sovs og et par friske vintersalater. Derudover står den på meatza, blomkålsrisotto med kylling og blandet grøntsager, chili con carne på 2 forskellige måder og andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 41

Mandag: Chili con carne Tirsdag: Bagt chili con carne Onsdag: Blomkålsrisotto Torsdag: Græsk kylling med tilbehør Fredag: Meatza Lørdag: Flæskesteg med det hele Søndag: Flæskestegssandwich Mandag kan I lave en stor portion chili con carne, hvortil I kan servere tortillas eller nachos, salsa, guacamole og creme fraiche. Tirsdag kan I lave bagt chili con carne ved at komme resterne af jeres chili con carne i et fad, toppe med revet cheddar og komme det i ovnen. Server resterne af tilbehøret fra om mandagen til. Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave blomkålsrisotto med kylling, tomater og svampe. Torsdag kan I lave græske kyllingespyd af de resterende kyllingefileter, hvortil I kan servere naanbrød, auberginedip og gule krydrede ris. Fredag står den på meatza med pommes. Lørdag står den på flæskesteg, ribbensteg eller nakkesteg med svær (hvad I foretrækker) med kogte kartofler, lun rødkålssalat, brunede kartofler og sovs. Derudover kan I servere en rødkålssalat med æbler og appelsiner eller grønkålsalat. Søndag kan gøre brug af resterne og servere flæskestegssandwich med hjemmelavet burgerboller, agurkesalat, rødkål og salatmayonnaise.