Weekenden nærmer sig og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af flæskesteg med både brunede kartofler, hvide kartofler, lun rødkålsalat, brun sovs og et par friske vintersalater. Derudover står den på meatza, blomkålsrisotto med kylling og blandet grøntsager, chili con carne på 2 forskellige måder og andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 41
Mandag: Chili con carne
Tirsdag: Bagt chili con carne
Onsdag: Blomkålsrisotto
Torsdag: Græsk kylling med tilbehør
Fredag: Meatza
Lørdag: Flæskesteg med det hele
Søndag: Flæskestegssandwich
Mandag kan I lave en stor portion
chili con carne, hvortil I kan servere tortillas eller nachos, salsa, guacamole og creme fraiche. Tirsdag kan I lave
bagt chili con carne ved at komme resterne af jeres chili con carne i et fad, toppe med revet cheddar og komme det i ovnen. Server resterne af tilbehøret fra om mandagen til.
Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave b
lomkålsrisotto med kylling, tomater og svampe. Torsdag kan I lave
græske kyllingespyd af de resterende kyllingefileter, hvortil I kan servere
naanbrød,
auberginedip og
gule krydrede ris. Fredag står den på
meatza med
pommes.
Lørdag står den på
flæskesteg, ribbensteg eller nakkesteg med svær (hvad I foretrækker) med kogte kartofler,
lun rødkålssalat, brunede kartofler og sovs. Derudover kan I servere en
rødkålssalat med æbler og appelsiner eller
grønkålsalat. Søndag kan gøre brug af resterne og servere
flæskestegssandwich med
hjemmelavet burgerboller, agurkesalat, rødkål og salatmayonnaise.