10 mest populære indlæg i juni 2019

Juni måned er ovre og det er som sædvanlig på tide med en lille liste. Her kommer de 10 mest populære opskrifter i juni måned. Det er altid sjovt at se, da det ofte er meget forskelligt fra hvad jeg havde regnet med. Som sædvanlig er det de søde opskrifter som dominerer, hvilket jeg er helt med på :) Men et par opskrifter fra det salte køkken, har nu også fundet vej til listen, og det er mest de nemme hverdagsretter. Jeg har, som jeg plejer, droppet at tilføje madplanerne på listen, da de altid ligger i toppen, men ikke rigtig gør så meget godt eller interessant på denne liste. Mest populære indlæg i juni
  1. På førstepladsen er opskriften på mine rugbrødscookies med mørk chokolade landet, og den er jeg helt med på, for de er ret gode.
  2. Det har været varmt i slutningen af juni og det har betydet, at I har været ret interesseret i opskriften på nicecream.
  3. En ide til dyppelse, til alt grillmaden, kan være denne bearnaisecreme, som er yderst nem at bikse sammen og som tilmed smager skønt.
  4. Rabarbersaft lavet på friske rabarber og sødet med dadler og lidt sødemiddel, har I også været ret interesseret i.
  5. I samarbejde med De 5 Gaarde har jeg lavet denne cremet pastaret med hakket kylling og en masse grøntsager. Det er en nem hverdagsret, som de fleste er glade for.
  6. En lidt spøjs ide jeg fik, men som har vist sig at fungere ret godt, er opskriften på mine øllebrødspandekager - dem har I også været glade for. Jeg vil lige pointere, at man kan bruge alle former for grød til opskriften.
  7. Endnu en nem og lækker aftensmad kan være denne quinoabowl med en masse grøntsager, pulled chicken samt en tahindressing.
  8. Det er jo sommer og nok derfor opskriften på mine hjemmelavet kammerjunker uden tilsat sukker er landet på listen.
  9. I har også været ret interesseret i denne dessertgrød bestående af en rabarber/jordbærgrød.
  10. Mine snickers bidder, som har været meget populære siden de kom på bloggen, er også denne gang kommet på listen.
Mange tak fordi I følger med her på bloggen <3 Jeg elsker, at I synes om mine opskrifter og tilmed ofte afprøver dem - bliv endelig ved :)