Madplan uge 51

December måned er allerede godt i gang og julehyggen spreder sig i de små hjem - tænker jeg :) Ugen lakker mod enden, ja og det gør året jo egentlig også, og vi skal snart til at tage hul på uge 51. Jeg håber, I alle nyder denne tid og rigtig får julehygget og spist en masse lækker mad. Selvom jeg godt ved, at denne december er noget anderledes, end den fleste af os havde håbet på, men vi må jo få det bedste ud af det. Som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som blandt andet byder på risengrød (selvfølgelig), et par gode klassikere som boller i karry og lasagne og ikke mindst, en super skøn fiskeret bestående af mørksej svøbt i serranoskinke samt en lækker cremet mos. Madplan uge 51 Mandag: Risengrød Tirsdag: Boller i karry Onsdag: Lasagne Torsdag: Høns i asparges Fredag: Kylling lollipops med grønkålssalat Lørdag: Mørksej med mos Søndag: Spinatvafler med paneret mørksej Mandagen starter selvfølgelig med en god portion risengrød. December måned er jo så kort, så der skal selvfølgelig spises risengrød et par gange inden jul. I kan jo altid lave en ekstra portion og lave klatkager til dessert. Tirsdag kan I købe en stor portion hakket kød, så I kan lave boller i karry, og onsdag kan I lave lasagne af den sidste del hakket kød. Torsdag kan I købe en stor portion kyllingelår. Den ene halvdel kan I koge og bruge til at lave høns i asparges. Den sidste halvdel kan I bruge om fredagen til at lave kylling lollipops med den skønneste cremet dressing med parmesanost til. Lørdag står den på mørksej svøbt i serranoskinke med en skøn cremet kartoffelmos med ærter - en virkelig skøn ret. Fredag kan I skære en rest fersk mørksej i mindre stykker, paner dem i æg og rasp og stege dem i lidt olie. Dem kan I fylde i spinatpandekager sammen med lidt kål, avocado og måske remoulade eller en krydderurtedressing.