Det er blevet weekend og som vi plejer, skal I selvfølgelig have næste uges madplan. Jeg er igen hjemme fra ferien og har selv brug for en madplan, så måske jeg vil følge denne.
Madplanen består blandt andet af RISENGRØD, da der på torsdag kun er 6 måneder til juleaften og det synes jeg bør fejres. Jeg har derudover linket til forskellige opskrifter, hvor I kan bruge rester af risengrøden. Yderligere består madplanen af burger med paneret fisk, en enkelt grillret og en nem og lækker grøn spaghettiret med kødboller.
MADPLAN UGE 25
Mandag: Grøn spaghetti med kødboller
Tirsdag: Chili con carne
Onsdag: Grillet kyllingefileter 'the American way'
Torsdag: Risengrød
Fredag: Kyllingebryst med pastasalat og tzatziki
Lørdag: Fiskeburger med pommes
Søndag: Høns i asparges
Mandag kan I købe en stor portion hakket kød og lave en nem og lækker
grøn pastaret med kødboller. Den resterende del kød kan I bruge på at lave
chili con carne, hvortil I kan servere ris,
avocadocreme,
madbrød,
syltet rødløg og cremefraiche.
Onsdag kan I lave grillet kyllingefileter og køre
'the American way' med bbq kylling, grillet kartoffelskiver, majskolber og coleslaw.
På torsdag står den som sagt på
risengrød. I kan eventuelt lave en stor portion og lave
klatkager eller
vafler af resten. Eller I kan lave
risalamande eller
risalamande cheesecake. Har I købt ekstra kyllingefileter om onsdagen, kan I bruge den sidste del om fredagen til at lave
stegt kylling med pastasalat og tzatziki.
Lørdag står den på fiskeburger. I kan købe en hvid fisk som torsk, mørksej eller lange, som I kan
panere og komme i et par
hjemmebagte burgerboller. Ellers kan I eventuelt lave
fiskefrikadeller og komme dem i i stedet. Bollerne kan I smøre med en
ærtemos eller
remoulade. Dertil kan I servere
pommes.
Søndag står den på en vaskeægte mormorklassikere nemlig
høns i asparges, som I enten kan spise med kogte grøntsager eller komme i tarteletter.