Weekenden går snart i gang og det er tid til næste uges madplan. I uge 35 byder madplanen på en masse skønne hverdagsretter, som gerne skulle være for hele familien. Den består blandt andet af ølbraiserede kyllingelår med en skøn og cremet grøntsagsmos, pasta med chilirejer, fiskefrikadeller med både hjemmelavet rugbrød og remoulade og en masse andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 35
Mandag: Stegt blomkålsris med karrypasta og kylling
Tirsdag: Cremet pastasalat med kylling
Onsdag: Marineret laks med stegte nudler
Torsdag: One pot risret med laks
Fredag: Fiskefrikadeller på rugbrød
Lørdag: Pasta med tigerrejer i chilisauce
Søndag: Ølbraiserede kyllingelår med mos
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave
stegte blomkålsris med en masse grøntsager og karrypasta. Den anden del kan I bruge om tirsdagen og lave denne
kolde og cremet pastasalat med kyllingeresterne fra om mandagen.
Onsdag står den på
asiatisk marineret laks med stegte nudler. Onsdag kan I igen servere laks, men denne gang som en
one pot risret (I kan bare bytte den hvide fisk ud med laks og droppe karryen). Fredag står den på
fiskefrikadeller eller
almindelige frikadeller på
rugbrød med
remoulade og
syltet rødløg.
Lørdag kan I lave
cremet chili tigerrejer, hvortil I kan servere frisk pasta og
naanbrød. Søndag står den på
ølbraiserede kyllingelår med
mos.