Madplan uge 34
Det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Sommeren er ved at være slut, eller sommerferien for de fleste af os lakker mod ende, og hverdagen skal så småt i gang igen. For at være sikker på, at man få lækker og nem aftensmad i hverdagen, kan det være behjælpeligt med en madplan, så man ikke ender med at vælge en af de 10 'sædvanlige' retter. Derfor håber jeg at disse madplaner kan hjælpe jer i hverdagen, så jeres aftensmad bliver lækker og varieret.
Madplan uge 34
Mandag: Wok med grøntsager og hakket kød
Tirsdag: Cannelloni med kålsalat
Onsdag: Laksesalat med æg og rejer
Torsdag: Chili con carne
Fredag: Bagt chili con carne
Lørdag: Hel kylling med parmesan, ovnbagte kartofler og salat
Søndag: Spansk bondesalat
Mandag står den på en ret ny ret her på bloggen nemlig en skøn og nem wokret med en masse grøntsager og hakket kød. Køber i en stor portion hakket kød om mandagen, kan I tirsdag lave cannelloni af resten og servere kålsalat med blåbær og pinjekerner til.
Onsdag kan I lave laksesalat ovenpå lidt blandet grøntsager og med rejer og æg til. Dertil kan I spise rugbrød eller måske bage et flute, surdejsboller vendt i sesamfrø eller koldhævede grove boller med en masse kerner. Resterne af laksesalaten kan I tage med på job torsdag til frokost.
Torsdag kan I lave en helt almindelig omgang chili con carne. Ellers kan I prøve min con carne med kylling eller med nakkefilet. For at gøre det nem for jer selv på fredag, kan I lave en dobbelt poriton chili con carne om torsdagen og bruge resten til at lave bagt chili con carne om fredagen.
Lørdag står den på helstegt kyllingesteg smurt i parmesanost og krydderurter med ovnbagte kartofler til og måske en tomatsalat. Resterne af kyllingen kan I bruge om søndagen til at lave spansk bondesalat.