Weekenden er nær og det er tid til den sædvanlige madplan. Jeg håber alle jer som har haft ferie, har haft en dejlig uge - jeg håber selvfølgelig også, at alle jer som ikke har haft efterårsferie, også har haft en dejlig uge :) Nå men denne gang består madplanen blandt andet af wok med tigerrejer, tacos med spicy oksekød, grøntsager og dressing, pariserbøf med hjemmelavet pickles og brød, pasta med broccoli og serranoskinke og mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.
Madplan uge 43
Mandag: Salat med kylling, serranoskinke og pocheret æg
Tirsdag: Fettuccine med broccoli, spinat og soltørret tomater
Onsdag: Mussaka med græsk salat
Torsdag: Pariserbøf
Fredag: Wok med tigerrejer
Lørdag: Gammeldags grydesteg
Søndag: Taco med rester
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter. Den ene halvdel kan I stege og komme i en
salat med stegt serranoskinke og pocheret æg. Med den anden del kylling kan I lave
fettuccine med broccoli, spinat og soltørret tomater.
Onsdag står den på
moussaka med
græsk salat, hvor I i stedet for kartoffelmos kan lave
rodfrugtmos. Torsdag kan I lave
pariserbøf, og hertil kan I lave jeres egen
pickles og bage et
grydebrød. Fredag står den på
wok med tigerrejer og en masse sprøde grøntsager i en skøn sauce.
Lørdag kan I lave en stor
gammeldags grydesteg, hvortil I kan servere kogte grøntsager, surt og en cremet sauce, som kødet har ligget og simret i i mange timer. Har I rester tilover fra kødet, kan I om søndagen blande det sammen med lidt salsa eller chilisauce. Kødet kan I komme i små bløde tacos (eller I kan lave jeres egne
blomkålstacos), sammen med en salat bestående af fintsnittet agurk, tomater, løg og avocado og til sidst toppe med
creme fraiche dressing eller
haydari.