Som sædvanlig får I her næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en danske klassiker nemlig pariserbøf med det hele, bløde tacos med paneret rejer, kofta med tabouleh salat, tzatziki og det lækreste naanbrød med persille og hvidløg.. og mange andre skønne, nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i uge 6.
Madplan uge 6
Mandag: Æggewraps med stegt kylling, agurk, frisk spinat, ranchdressing
Tirsdag: Kofta, tabouleh salat, tzatziki og naanbrød
Onsdag: Torsk med bulgursalat, agurkesalat tog pesto
Torsdag: Pastaret med kylling og græskar
Fredag: Paneret kylling og/eller rejer i tacos
Lørdag: Mexicansk bowl
Søndag: Pariserbøf
Mandag må aftensmaden gerne være nem, så her foreslår jeg
æggewraps, som I eksempelvis kan fylde med stegt kylling, agurk, frisk spinat, avocado og en hjemmelavet
ranchdressing. Tirsdag står den på
kofta, tabouleh, tzatziki og
naanbrød med hvidløg og persille. Onsdag kan I stege et par stykker
torsk, som I kan servere med bulgursalat, agurkesalat og pesto.
Torsdag kan I lave en
pastaret med kylling og græskar. Sørger I for at købe ekstra kylling om torsdagen, kan I bruge den restrende del om fredagen, som I kan panere og komme i
bløde tacos sammen med kål, agurk, mango og en
korianderdressing. I kan også køre den vegetariske version og i stedet komme
paneret blomkålsstykker i.
Lørdag står den på en skøn
mexicansk bowl med krydrede oksekød, agurk, cherrytomater, majs, bønner, avocado samt guacamole, salsa, creme fraiche samt tacos fra torsdag, hvis der er nogen tilbage. Køber I en ekstra portion oksekød om lørdagen, kan I søndag lave
pariserbøf.