Madplan uge 50

Det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg er vild med madplaner, da de er med til at gøre en travl hverdag lidt nemmere og overskueligere, da man ved præcis, hvad man skal handle ind og lave. Dermed slipper man for at vælge en af de sædvanlige retter, man ofte tyrer til. Næste uges madplan består blandt andet af glaseret skinke, kyllingegryderet, frikadellesandwich og meget mere. Madplan uge 50 Mandag: Frikadelle sandwich Tirsdag: Kødboller med mos og ærter Onsdag: Tærte med oksekød og gedeost Torsdag: Kyllingegryderet med porrer og svampe Fredag: Rester fra onsdag og torsdag + luciaboller til dessert Lørdag: Glaseret skinke med spinatsalat og rösti Søndag: Rester og evt. skinkesalat af de resterende skinke Mandagen starter med at I køber en stor portion hakket kylling eller kalv og flæsk. Den ene halvdel bruger I til at lave frikadeller til frikadelle sandwich om mandagen. Om tirsdagen kan I bruge den anden halvdel til kødboller med mos. Onsdag står den på tærte med oksekød og gedeost. Torsdag kan I lave denne lækre kyllingegryderet med serranoskinke, svampe og porrer. Fredag tænker jeg, at I kan spise rester fra både onsdag og torsdag. Derudover er det jo den 13. december på fredag og dermed luciadag. Hvis I som jeg er vilde med traditioner, så kan I jo lave disse luciabrød og spise til dessert. Lørdag kan I lave glaseret skinke med spinatsalat og rösti. Hvis I køber en stor skinke til om lørdagen, så kan I om søndagen lave skinkesalat af resten og spise det ovenpå rugbrød, spinatbolle, havregrynsbolle, flute eller et stykke af dette lækre grydebrød.