Det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af cordon bleu med både hjemmelavet, ovnbagte pommes og remoulade. Derudover består planen af en mexikansk risret, laksesalat, blomkålstoast og mange andre skønne retter. Jeg håber her I kan finde en smule inspiration til jeres egen aftensmad.
Madplan uge 12
Mandag: One pot pasta
Tirsdag: Mexikansk risret
Onsdag: Laks med agurkedressing
Torsdag: Laksesalat
Fredag: Blomkålstoast
Lørdag: noget med blomkålsris
Søndag: Cordon bleu med pommes
Køber I en stor portion kyllingefileter, kan I mandag lave
one pot pasta med kylling og grøntsager. Den anden del af fileterne kan I bruge om tirsdagen, til at lave en lækker krydrede
mexikansk risret.
Onsdag står den på stegte
laksefileter, hvortil I kan servere agurkedressing, asparges og kartofler. Sørger I for at stege et par ekstra stykker laks, kan I lave
laksesalat af resten og servere det om torsdagen enten ovenpå lidt forskellige grøntsager som kål, tomater, agurk, edemamebønner, forårsløg, radiser mm. eller I kan spise det ovenpå
rugbrød eller
ciabattabrød.
Fredag kan I lave
blomkålstoast. Har I rester af blomkål tilover, kan I servere dem som blomkålsris om lørdagen sammen med denne
paprikagryde. Søndag står den på hjemmelavet
cordon bleu med sprøde
ovnbagte pommes og
remoulade.