Madplanen for den kommende uge ligger nu klar til jer. Det er igen blevet weekend og I skal som sædvanlig have madplanen for den næste uge, og vi er allerede nået til uge 21! Madplanen denne gang består af en helt ny ret, samt et par stykker, som ikke rigtig ligger på bloggen, men jeg prøver at guide jer :) Den består blandt andet af paneret koteletter med grøntsager og smørsauce, tigerrejer i den lækreste cremet og krydrede sauce, rispapirruller, millionbøf og mange andre lækre retter. Jeg håber I kan finde bare en lille smule inspiration.
Madplan uge 21
Mandag: Grillet koteletter med grøn salat, kartofler og grøn cæsardressing
Tirsdag: Paneret koteletter med kogte grøntsager og smørsauce
Onsdag: Rispapir med tigerejer
Torsdag: Tigerrejer i cremet chilisauce
Fredag: Brændende kærlighed på rodfrugtmos
Lørdag: Græsk aften
Søndag: Millionbøf med mos - gratineret
Mandag kan I købe en stor portion koteletter, hvor I kan grille halvdelen og dertil servere
ovnbagte kartofler,
spidskålssalat med sugarærter og æbler samt denne
grønne cæsardressing. Den anden halvdel kan I bruge om tirsdagen og lave en god solid dansk klassikere; paneret koteletter med kogte grøntsager som kartofler, blomkål, gulerødder og/eller porrer. Dertil kan I servere smørsauce - så bliver det ikke meget mere mormor-agtigt.
Onsdag kan I stege nogle tigerrejer i hvidløg og komme dem i
rispapir sammen med lidt sprøde grøntsager og evt. lave denne
krydrede peanutbutterdip og servere til. Har I købt ekstra tigerrejer om onsdagen, kan I bruge den anden del om torsdagen og lave
tigerrejer i cremet chilisauce, hvortil I kan servere en
grøn salat og
ciabattabrød.
Fredag står den på brændende kærlighed bestående af stegt bacon/flæsk og bløde løg, dertil kan I enten lave en helt
normal kartoffelmos (evt. drop persille og ærter) eller lave en med både
kartofler og knoldselleri.
Lørdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, og af den ene halvdel kan I lave
krydrede græske frikadeller, hvortil I kan servere
tzatziki,
pommes med feta,
græsksalat,
syltet rødløg,
madbrød eller
pitabrød. Af den anden del af det hakket oksekød, kan I lave
millionbøf med gratineret mos (her kan I bruge resterne af kartoffelmosen fra om fredagen). Kom mosen i et fad, top evt. med revet os og bag det i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.