Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig introduceres for næste uges madplan. Denne gang består madplanen blandt andet af frikadeller med kold kartoffelsalat, pitabrød med tun, kylling i flødesauce med serranoskinke og svampe og en masse andre skønne og nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Hvis denne madplan ikke lige falder I jeres smag, så har jeg gemt tidligere madplaner på bloggen. I kan eventuelt tjekke dem ud og finde lidt inspiration.
MADPLAN UGE 46
Mandag: Frikadeller og kold kartoffelsalat
Tirsdag: Græsk farsbrød med tzatziki
Onsdag: Pitabrød med tun, salat og tzatziki
Torsdag: Kylling i flødesauce med svampe og serranoskinke
Fredag: Fyldt kylling med rodfrugt fritter
Lørdag: Gammeldags grydesteg
Søndag: Biksemad af rester
Mandag kan I købe en stor portion hakket svinekød og lave
frikadeller og
kold kartoffelsalat med den ene del hakket kød. Den anden del kan I lave
græsk farsbrød med ovnbagte grøntsager,
græsk salat og
tzatziki. Onsdag kan I bage jeres egne
pitabrød, eller købe nogen, og fylde dem med tun samt grøntsagsrester og tzatziki fra om tirsdagen.
Torsdag kan I købe ekstra kyllingefileter og lave
kylling i flødesauce med svampe og serranoskinke. Den anden del kylling kan I bruge om fredagen og lave
fyldte kyllingefileter med spinat og cherrytomater samt
rodfrugt fritter og
fetadip.
Lørdag står den på
gammeldags oksesteg med kogte grøntsager og den skønneste sauce. Resterne kan I lave om til den lækreste biksemad om søndagen.