Madplan uge 4

Weekenden er gået i gang og I skal som sædvanlig have madplanen for næste uge. Den består af en masse skønne hverdagsretter, som er spækket med både grøntsager og selvfølgelig smag. I madplanen finder I retter som boller i karry, paneret tigerrejer i enten pandekager, salatwraps eller i et sandwichbrød, lasagne og mange andre nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan

Mandag: Kyllingefrikadeller med grøntsager + couscoussalat Tirsdag: Lasagne med salat Onsdag: Wok med tigerrejer Torsdag: Pankopaneret tigerrejer i wraps Fredag: Boller i karry Lørdag: Rib eye, pommes, bearnaise og garniture Søndag: Bankekød med mos Køber I mandag en kæmpe portion hakket kylling, kan I af den ene tredjedel lave kyllingefrikadeller med grøntsager, hvortil I kan servere en couscoussalat til. Den anden del af kødet kan I bruge om tirsdagen til at lave lasagne. Her kan I servere ciabattabrød og salat til. Den sidste del af kødet kan I fryse ned til om fredagen. Onsdag kan I købe godt med lækre store tigerrejer og lave en nem wokret - her kan I servere almindelige ris eller blomkålsris til. Den sidste del tigerrejer kan I panere i eks. panko (som med disse kyllingestykker eller disse blomkålsstykker) og enten komme dem i salatwraps, spinatpandekager, fladbrød eller i ciabattaflute fra om tirsdagen og dermed lave en stor sandwich. Pandekager, flute eller wraps kan I fylde med avocado, lidt kål, tomater og chilimayo. Den sidste del hakket kylling fra om tirsdagen kan I lave boller i karry af om fredagen. Lørdag står den på rib eye steak, pommes frites, bearnaisecreme og asparges med serranoskinke og parmesanost. Søndag bliver det bankekød med rodfrugtmos.