Weekenden er gået i gang og I skal som sædvanlig have madplanen for næste uge. Den består af en masse skønne hverdagsretter, som er spækket med både grøntsager og selvfølgelig smag. I madplanen finder I retter som boller i karry, paneret tigerrejer i enten pandekager, salatwraps eller i et sandwichbrød, lasagne og mange andre nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.
Madplan
Mandag: Kyllingefrikadeller med grøntsager + couscoussalat
Tirsdag: Lasagne med salat
Onsdag: Wok med tigerrejer
Torsdag: Pankopaneret tigerrejer i wraps
Fredag: Boller i karry
Lørdag: Rib eye, pommes, bearnaise og garniture
Søndag: Bankekød med mos
Køber I mandag en kæmpe portion hakket kylling, kan I af den ene tredjedel lave
kyllingefrikadeller med grøntsager, hvortil I kan servere en
couscoussalat til. Den anden del af kødet kan I bruge om tirsdagen til at lave
lasagne. Her kan I servere
ciabattabrød og
salat til. Den sidste del af kødet kan I fryse ned til om fredagen.
Onsdag kan I købe godt med lækre store
tigerrejer og lave en nem wokret - her kan I servere almindelige ris eller blomkålsris til. Den sidste del tigerrejer kan I panere i eks. panko (som med
disse kyllingestykker eller
disse blomkålsstykker) og enten komme dem i
salatwraps,
spinatpandekager,
fladbrød eller i
ciabattaflute fra om tirsdagen og dermed lave en stor sandwich. Pandekager, flute eller wraps kan I fylde med avocado, lidt kål, tomater og chilimayo.
Den sidste del hakket kylling fra om tirsdagen kan I lave
boller i karry af om fredagen. Lørdag står den på rib eye steak,
pommes frites,
bearnaisecreme og
asparges med serranoskinke og parmesanost. Søndag bliver det
bankekød med
rodfrugtmos.