Madplan uge 24

Det er blevet lørdag og jeg befinder mig i øjeblikket i Østrig på en skøn vandreferie med fit-gruppen, men selvom jeg ikke er hjemme i Danmark, så skal I som sædvanlig have næste uges madplan, som vi plejer. Denne gang består madplanen blandt andet af en one pot risret med kylling og grøntsager, koldskål med hjemmelavet kammerjunker, vietnamesiske wraps med spicy kød og mange andre lækre, skønne retter. Jeg håber I må få en skøn lørdag og weekend, og ikke mindst at I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 24

Mandag: Grillet fyldte kyllingefileter med sprød salat med parmesandressing Tirsdag: One pot risret med kylling og grøntsager Onsdag: Vietnamesiske wraps med hakket oksekød Torsdag: Spaghetti bolognese Fredag: Røget makrelsalat på rugbrød Lørdag: Grillet flanksteak med tilbehør Søndag: Koldskål Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, den ene halvdel kan I fylde med smøreost og pesto, svøbe i bacon og stege på en pande. Dertil kan I servere sprød salat med æble, avocado og parmesandressing. Den anden del kylling kan I bruge om tirsdagen til at one pot risret med kylling og grøntsager. Onsdag står den på vietnamesiske salatwraps med spicy hakket kød, grøntsager og en krydrede dressing. Sørger I for at købe dobbeltportion hakket oksekød eller kylling, kan I af den anden halvdel lave spaghetti bolognese om torsdagen, hvortil I kan servere ciabattabrød. Fredag står den på røget makrelsalat på et godt stykke hjemmebagt rugbrød. Lørdag står den på grillet flanksteak med bearnaisecreme, knuste kartofler med pesto og en skøn vandmelonsalat. Søndag synes jeg, I skal lave koldskål med hjemmelavet kammerjunker uden tilsat sukker eller glutenfri kammerjunker ligeså uden tilsat sukker. Har I koldskål tilover efter dagens aftensmad, kan I af resterne lave koldskål chiagrød, som I kan spise til morgenmad om mandagen.