Det er blevet lørdag og jeg befinder mig i øjeblikket i Østrig på en skøn vandreferie med fit-gruppen, men selvom jeg ikke er hjemme i Danmark, så skal I som sædvanlig have næste uges madplan, som vi plejer. Denne gang består madplanen blandt andet af en one pot risret med kylling og grøntsager, koldskål med hjemmelavet kammerjunker, vietnamesiske wraps med spicy kød og mange andre lækre, skønne retter. Jeg håber I må få en skøn lørdag og weekend, og ikke mindst at I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 24
Mandag: Grillet fyldte kyllingefileter med sprød salat med parmesandressing
Tirsdag: One pot risret med kylling og grøntsager
Onsdag: Vietnamesiske wraps med hakket oksekød
Torsdag: Spaghetti bolognese
Fredag: Røget makrelsalat på rugbrød
Lørdag: Grillet flanksteak med tilbehør
Søndag: Koldskål
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, den ene halvdel kan I
fylde med smøreost og pesto, svøbe i bacon og stege på en pande. Dertil kan I servere
sprød salat med æble, avocado og parmesandressing. Den anden del kylling kan I bruge om tirsdagen til at
one pot risret med kylling og grøntsager.
Onsdag står den på
vietnamesiske salatwraps med spicy hakket kød, grøntsager og en krydrede dressing. Sørger I for at købe dobbeltportion hakket oksekød eller kylling, kan I af den anden halvdel lave
spaghetti bolognese om torsdagen, hvortil I kan servere
ciabattabrød.
Fredag står den på
røget makrelsalat på et godt stykke
hjemmebagt rugbrød. Lørdag står den på
grillet flanksteak med
bearnaisecreme,
knuste kartofler med pesto og en skøn
vandmelonsalat.
Søndag synes jeg, I skal lave
koldskål med hjemmelavet
kammerjunker uden tilsat sukker eller
glutenfri kammerjunker ligeså uden tilsat sukker. Har I koldskål tilover efter dagens aftensmad, kan I af resterne lave
koldskål chiagrød, som I kan spise til morgenmad om mandagen.