Det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg prøver altid at lave nogle nemme, lækre madplaner, hvor flere af både grøntsagerne og kødet går igen, så der er mindst mulig madspild. Denne madplan består blandt andet af pitabrød med falafler, 2 forskellige retter med laks, bolognese og flere andre opskrifter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til nemme, sunde og ikke mindst lækre retter til jeres aftensmad i næste uge.
Madplan
Mandag: Spaghetti bolognese
Tirsdag: Kyllingefrikadeller
Onsdag: Risotto med laks
Torsdag: Laksesalat
Fredag: Æggekage med kylling, ricotta og grønkål.
Lørdag: Mørbradgryde med mos
Søndag: Pitabrød med falafler
Mandag kan I købe en stor portion hakket kyllingekød (eller oksekød), så I kan lave
spaghetti bolognese. Tirsdag kan I lave
græskefrikadeller, som I kan fylde i wraps med
tzatziki.
Onsdag kan I stege et par stykker laks og dertil servere blomkålsrisotto (brug denne
opskrift, men undlad kylling og top i stedet med den stegte laks). Torsdag kan I bruge den resterende stegte laks til at lave en nem og lækker
laksesalat med avocado og æg, hvortil I kan servere
ciabattabrød.
Fredag står den på
æggekage med kylling, ricotta og grønkål. Lørdag bliver en rigtig vintermenu bestående af
mørbradgryde med
rodfrugtmos og en
salat med rødbeder. Søndag kan I lave
pitabrød, som I kan fylde med
falafler,
hummus (uden olie),
syltet rødløg og lidt friske grøntsager.