Madplanen for uge 27 ligger nu klar til jer her på bloggen. Som sædvanlige får I her næste uges madplan, og I kan glæde jer til en masse skønne og friske retter. Den består blandt andet af spinatvafler med 2 forskellige slags fyld, kyllingeburger med avocadocreme og pommes, pariserbøf med det hele og mange andre nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 27
Mandag: Spinat wraps med falafler
Tirsdag: Spinatwraps som enchiladas
Onsdag: Kyllingelasagne med salat
Torsdag: Kyllingeburger med avocadocreme
Fredag: Pastasalat med pesto og laks
Lørdag: Pariserbøf
Søndag: Hakkebøf med svampesauce
Laver I en stor portion
spinatpandekager, kan I mandag fylde dem med
falafler,
syltet rødløg,
hummus eller
tzatziki samt lidt sprøde grøntsager. De sidste pandekager kan I bruge om tirsdagen og lave
enchiladas.
Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave kyllingelasagne, hvortil I kan servere en
salat og
foccacia. Den anden del af kyllingen kan I om torsdagen lave kyllingeburger med
hjemmebagte burgerboller,
avocadocreme, grøntsager og stegt kylling som I evt. kan panere i panko eller
blendet Easis chips. Til burgerne kan I servere
fritter.
Fredag kan I lave en simpel og frisk pastasalat med kogt pasta, agurk, avocado, cherrytomater og
pesto med persille og purløg. Rør det hele godt sammen og top med stegt laks eller varmrøget laks.
Lørdag må det gerne være noget nemt, så jeg tænker
pariserbøf med pickles, æg, rødbeder, kapers, løg og peberrod. Kom hele herligheden på en stykke ristet
grydebrød. Sørger I for at købe ekstra hakket oksekød om lørdagen, kan I bruge den resterende del om søndagen til hakkebøffer, som I kan servere med en
svampesauce og
brasede kartofler.