Det er blevet fredag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Madplanen for uge 18 består af en masse skønne hverdagsretter, og jeg håber I kan finde lidt inspiration. Madplanen består blandt andet af meatza med pepperoni, rucola og peberfrugter, krydrede kyllingelår med salat, pommes og auberginedip, cordon bleu med ærtemos og mange andre skønne retter.
Madplan uge 18
Mandag: Koteletter med champignon a la creme
Tirsdag: Kyllingelår med pommes, kålsalat og auberginedip
Onsdag: Moussaka
Torsdag: Grøn spaghetti med kødboller
Fredag: Cordon bleu med pommes og ærtemos
Lørdag: Fajita kylling
Søndag: Meatza med pepperoni og rucola
Mandag står den på
koteletter med champignon a la creme, hvortil I kan servere pasta, ris eller
mos. Tirsdag kan I servere
krydrede kyllingelår med
pommes,
kålsalat med avocado og æbler samt
auberginedip.
Onsdag kan I lave en græsk klassiker nemlig
Moussaka, hvortil I kan servere en
græsk salat og
ciabattabrød. Sørger I for at købe ekstra hakke kød om onsdagen, kan I torsdag bruge resten til at lave en skøn
grøn spaghetti med kødboller.
Fredag kan I købe en stor portion kyllingefileter, af den ene del kan I lave
cordon bleu med fritter og ærtemos. Den resterende del kan I lørdag bruge til at lave
fajita kylling, som I kan spise med bløde tortillas, salsa, guacamole og creme fraiche. Søndag står den på
meatza med pepperoni, peberfrugter og rucola.