Madplan uge 18

Det er blevet fredag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Madplanen for uge 18 består af en masse skønne hverdagsretter, og jeg håber I kan finde lidt inspiration. Madplanen består blandt andet af meatza med pepperoni, rucola og peberfrugter, krydrede kyllingelår med salat, pommes og auberginedip, cordon bleu med ærtemos og mange andre skønne retter.

Madplan uge 18

Mandag: Koteletter med champignon a la creme Tirsdag: Kyllingelår med pommes, kålsalat og auberginedip Onsdag: Moussaka Torsdag: Grøn spaghetti med kødboller Fredag: Cordon bleu med pommes og ærtemos Lørdag: Fajita kylling Søndag: Meatza med pepperoni og rucola Mandag står den på koteletter med champignon a la creme, hvortil I kan servere pasta, ris eller mos. Tirsdag kan I servere krydrede kyllingelår med pommes, kålsalat med avocado og æbler samt auberginedip. Onsdag kan I lave en græsk klassiker nemlig Moussaka, hvortil I kan servere en græsk salat og ciabattabrød. Sørger I for at købe ekstra hakke kød om onsdagen, kan I torsdag bruge resten til at lave en skøn grøn spaghetti med kødboller. Fredag kan I købe en stor portion kyllingefileter, af den ene del kan I lave cordon bleu med fritter og ærtemos. Den resterende del kan I lørdag bruge til at lave fajita kylling, som I kan spise med bløde tortillas, salsa, guacamole og creme fraiche. Søndag står den på meatza med pepperoni, peberfrugter og rucola.