Madplan uge 19

Det er igen blevet lørdag og som sædvanlig skal I madplanen for næste uge. Madplanen for uge 19 består af en masse nemme hverdagsretter, som kan bikses sammen på ganske kort tid. Den består blandt andet af pizzatærte, koteletter i fad, wraps med en skøn kyllingesalat med avocado, og eftersom der er lovet godt vejr i næste uge, så står den selvfølgelig også på grillmad en af dagene. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 19

Mandag: Panang Tirsdag: Avocado kyllingesalat i wraps Onsdag: Grillet kotelet med auberginedip, naanbrød og sprød salat Torsdag: Koteletter i fad Fredag: Mørksej med mos, asparges og en masse ærter Lørdag: Grillmad Søndag: Pizzatærte Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den ene halvdel kan lave panang med kylling og grøntsager i en skøn kokossauce. Om tirsdagen kan I lave avocado kyllingesalat i wraps af den anden halvdel. Onsdag står den på koteletter, hvortil I kan servere auberginedip, naanbrød og en sprøde salat med saltet mandler, ærter og radiser samt dilddressing. Sørger I for at købe ekstra koteletter om onsdagen, kan I torsdag  lave koteletter i fad, hvortil I kan servere ris eller blomkålsris. Fredag står den på svøbt mørksej med en cremet rodfrugtmos med ærter samt stegte asparges. Lørdag satser vi på godt vejr, så derfor skal der grilles. Her kan I eksempelvis smider et par bøffer, spareribs, kyllingefileter eller pølser på grillen og dertil servere ciabattabrød, bearnaisecreme, tzatziki, græsk salat, kartoffelsalat eller quinoasalat med stegt ost til. Søndag står den på pizzatærte.