Det er igen blevet lørdag og som sædvanlig skal I madplanen for næste uge. Madplanen for uge 19 består af en masse nemme hverdagsretter, som kan bikses sammen på ganske kort tid. Den består blandt andet af pizzatærte, koteletter i fad, wraps med en skøn kyllingesalat med avocado, og eftersom der er lovet godt vejr i næste uge, så står den selvfølgelig også på grillmad en af dagene. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 19
Mandag: Panang
Tirsdag: Avocado kyllingesalat i wraps
Onsdag: Grillet kotelet med auberginedip, naanbrød og sprød salat
Torsdag: Koteletter i fad
Fredag: Mørksej med mos, asparges og en masse ærter
Lørdag: Grillmad
Søndag: Pizzatærte
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den ene halvdel kan lave
panang med kylling og grøntsager i en skøn kokossauce. Om tirsdagen kan I lave
avocado kyllingesalat i wraps af den anden halvdel.
Onsdag står den på koteletter, hvortil I kan servere
auberginedip,
naanbrød og en
sprøde salat med saltet mandler, ærter og radiser samt dilddressing. Sørger I for at købe ekstra koteletter om onsdagen, kan I torsdag lave
koteletter i fad, hvortil I kan servere ris eller blomkålsris. Fredag står den på
svøbt mørksej med en cremet rodfrugtmos med ærter samt stegte asparges.
Lørdag satser vi på godt vejr, så derfor skal der grilles. Her kan I eksempelvis smider et par bøffer, spareribs, kyllingefileter eller pølser på grillen og dertil servere
ciabattabrød,
bearnaisecreme,
tzatziki,
græsk salat,
kartoffelsalat eller
quinoasalat med stegt ost til. Søndag står den på
pizzatærte.