Madplan uge 15

I madplanen for uge 15 har jeg valgt ikke at tage udgangspunkt i påskedagene. Fra torsdag til søndag er det jo påske og dermed skal flere af jer sikkert til påskefrokoster, og ofte gider man ikke lave aftensmad disse dage - man er sjældent sulten efter en god lang frokost. Jeg har valgt at lave en helt almindelig madplan, som ikke er berørt af påskefrokosterne, så kan I selv ændre og fravælge, hvis I skal til påskefrokost nogle af dagene.

Madplan uge 15

Mandag: Hønsefrikasse Tirsdag: Hønsesalat med friske asparges Onsdag: Spinatpandekager med falafler, hummus, kål og syltet rødløg Torsdag: Asiatisk oksekød med grøntsager Fredag: Hakkebøffer i champignon a la creme Lørdag: Indiske kyllingelår med naanbrød Søndag: Panini Mandag kan I købe en stor kylling og lave hønsefrikasse af hovedparten. Dog kan I gemme en smule af den kogte kylling og lave hønsesalat med friske asparges af resten om tirsdagen. Hønsesalaten kan I komme på et stykke rugbrød, i kålwraps eller på et stykke ristet ciabattabrød. Onsdag kan I lave ærtefalafler og komme dem i spinatpandekager med hummus, syltet rødløg og lidt friske grøntager som kål, agurk og tomater. Torsdag står den på asiatisk oksekød med en masse sprøde grøntsager og krydrede sauce. Sørger I for at købe ekstra hakket oksekød, kan I bruge den anden del om fredag og lave hakkebøffer med champignon a la creme. Lørdag står den på indiske kyllingelår, hvortil I kan lave naanbrød. Når I nu er i gang, så lav en ekstra stor portion naanbrød, så kan I lave panini af resterne om søndagen. Her kan I eksempelvis tilføje mozzarella, serranoskinke og tomater eller pesto, avocado og kylling. I kan fylde brødene med præcis det I foretrækker.