Det er blevet weekend og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består den blandt andet af en nem og lækker one pot risret med kylling, vietnamesiske kålwraps, kyllingefileter fyldt med en pesto/ostecreme serveret med bagte rodfrugter, risengrød og mange andre skønne retter. Jeg har tilføjet risengrød til madplanen, da risengrød passer perfekt til december måned, og på mandag er det den 12 og dermed kun 12 dage til juleaften. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 50
Mandag: Risengrød
Tirsdag: Fyldt kylling med bagte rodfrugter, chilimayo og
Onsdag: One pot risret med kylling og spinat
Torsdag: Vietnamesiske wraps med spicy dressing
Fredag: Frikadellesandwich
Lørdag: Koteletter med forårsløg og sennepsdressing
Søndag: Pizza med ost og skinke
Mandag er vi halvvejs til jul og den står selvfølgelig på
risengrød. Sørger I for at lave en stor portion, kan I lave
klatkager,
vafler eller
risalamande med resterne.
Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave
one pot risret med kylling og spinat. Den anden del kylling kan I
fylde med smøreost og svøbe ind i serranoskinke, dertil kan I servere
bagte rodfrugter,
chilimayo og
cremet kålsalat til.
Torsdag står den på
vietnamesiske wraps med krydrede hakket kød, friske grøntsager og en spicy dressing. Fredag kan I bruge den anden del af det hakket kød til at lave
frikadeller, som I kan lave
frikadellesandwich med. I kan lave dem på
grydebrød eller
rugbrød og fylde dem med
syltet rødløg,
remoulade og syltet agurker.
Lørdag står den på
koteletter med forårsløg og sennepsdressing, og søndag kan I bage en lækker
koldhævede pizza med ost og parmaskinke.