Madplan uge 10

Weekenden står for døren, og her får I madplanen for uge 10. Tænk at vi allerede er nået så langt ind i 2023, synes godt nok at tiden går meget meget hurtigt. Nå men I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang består af rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos, en skøn og cremet pastaret med grøn salat til, pariserbøf og mange andre lækre opskrifter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 10

Mandag: Melonsalat med serranoskinke samt haydari og naanbrød Tirsdag: Porretærte Onsdag: Frikadeller og stuvede hvidkål Torsdag: Cremet pastaret Fredag: Hotdogs Lørdag: Braiserede svinekøber med mos Søndag: Pariserbøf Mandag kan I lave en yderst nem og lækker gang aftensmad bestående af melonsalat med mozzarella og serranoskinke, haydari og naanbrød. Tirsdag står den på porretærte med skinke. Onsdag kan I købe en stor portion hakket kød, hvor I af den ene del kan lave gammeldags frikadeller eller grøntsagsfyldte frikadeller, hvortil I kan servere stuvede hvidkål. Den anden del af det hakket kød, kan I bruge om torsdag til at lave en cremet pastaret med en masse grøntsager, her kan I servere en sprød grøn salat til. Fredag står den på hotdogs. Her kan I lave syltet rødløg og remoulade, som I blandt andet kan komme ovenpå jeres hotdog. Lørdag kan I lave rødvinsbraiserede svinekæber eller braiserede svinekæber (uden rødvin) med rodfrugtmos. Søndag står den på pariserbøf med hjemmelavet pickles og et godt grydebrød.