Weekenden står for døren, og her får I madplanen for uge 10. Tænk at vi allerede er nået så langt ind i 2023, synes godt nok at tiden går meget meget hurtigt. Nå men I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang består af rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos, en skøn og cremet pastaret med grøn salat til, pariserbøf og mange andre lækre opskrifter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 10
Mandag: Melonsalat med serranoskinke samt haydari og naanbrød
Tirsdag: Porretærte
Onsdag: Frikadeller og stuvede hvidkål
Torsdag: Cremet pastaret
Fredag: Hotdogs
Lørdag: Braiserede svinekøber med mos
Søndag: Pariserbøf
Mandag kan I lave en yderst nem og lækker gang aftensmad bestående af
melonsalat med mozzarella og serranoskinke,
haydari og
naanbrød. Tirsdag står den på porretærte med skinke.
Onsdag kan I købe en stor portion hakket kød, hvor I af den ene del kan lave
gammeldags frikadeller eller
grøntsagsfyldte frikadeller, hvortil I kan servere
stuvede hvidkål. Den anden del af det hakket kød, kan I bruge om torsdag til at lave en
cremet pastaret med en masse grøntsager, her kan I servere en
sprød grøn salat til.
Fredag står den på hotdogs. Her kan I lave
syltet rødløg og
remoulade, som I blandt andet kan komme ovenpå jeres hotdog. Lørdag kan I lave
rødvinsbraiserede svinekæber eller
braiserede svinekæber (uden rødvin) med
rodfrugtmos. Søndag står den på
pariserbøf med
hjemmelavet pickles og et godt
grydebrød.