Madplan uge 20

Det kommer muligvis ikke som den største overraskelse for de fleste, men weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have madplanen for den næste uge. Denne gang består madplanen blandt andet af butterfly chicken med tomatsalat og pommes, lasagne med salat, kødboller i karrysauce med broccoli og svampe og på lørdag står den på en masse små lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 20

Mandag: Kødboller i karrysauce med broccoli og svampe Tirsdag: Lasagne med salat Onsdag: Oksekød i østerssauce Torsdag: Butterfly chicken med tomatsalat og pommes Fredag: Kyllingetærte Lørdag: Carpaccio med parmesandressing og flute + andre småretter Søndag: Rester Køber I mandag en stor portion hakket kød, kan I af den ene del lave kødboller i karrysauce med broccoli og svampe. Den anden del af det hakket kød kan I om tirsdagen bruge til at lave lasagne, hvortil I kan servere en sprød salat og parmesandressing. Onsdag står den på en utrolig nem og lækker gang wok med oksekød med en masse grøntsager i en østerssauce. Til retten kan I servere nudler eller ris. Torsdag kan I lave en stor butterfly chicken med tomatsalat og pommes. Resterne af kyllingen kan I forvandle til en skøn tærte om fredagen. Lørdag kunne det være lækkert med en masse små retter som eksempelvis carpaccio med parmesandressing, tatar med estragonmayonnaise, tomatsalat med mozzarella (kan byttes ud med burrata), fyldte svampe, asparges med parmesanost og serranoskinke, squash ruller med flødeost, quesadillas, tigerrejer i chilisauce eller lakseroulade. Til alle disse små retter vil det være lækkert med et foccacia eller ciabattaflute. Søndag står den på rester.