Det kommer muligvis ikke som den største overraskelse for de fleste, men weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have madplanen for den næste uge. Denne gang består madplanen blandt andet af butterfly chicken med tomatsalat og pommes, lasagne med salat, kødboller i karrysauce med broccoli og svampe og på lørdag står den på en masse små lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 20
Mandag: Kødboller i karrysauce med broccoli og svampe
Tirsdag: Lasagne med salat
Onsdag: Oksekød i østerssauce
Torsdag: Butterfly chicken med tomatsalat og pommes
Fredag: Kyllingetærte
Lørdag: Carpaccio med parmesandressing og flute + andre småretter
Søndag: Rester
Køber I mandag en stor portion hakket kød, kan I af den ene del lave
kødboller i karrysauce med broccoli og svampe. Den anden del af det hakket kød kan I om tirsdagen bruge til at lave
lasagne, hvortil I kan servere en
sprød salat og
parmesandressing.
Onsdag står den på en utrolig nem og lækker gang
wok med oksekød med en masse grøntsager i en østerssauce. Til retten kan I servere nudler eller ris. Torsdag kan I lave en stor
butterfly chicken med tomatsalat og
pommes. Resterne af kyllingen kan I forvandle til en skøn
tærte om fredagen.
Lørdag kunne det være lækkert med en masse små retter som eksempelvis
carpaccio med parmesandressing,
tatar med estragonmayonnaise,
tomatsalat med mozzarella (kan byttes ud med burrata),
fyldte svampe,
asparges med parmesanost og serranoskinke,
squash ruller med flødeost,
quesadillas,
tigerrejer i chilisauce eller
lakseroulade. Til alle disse små retter vil det være lækkert med et
foccacia eller
ciabattaflute. Søndag står den på rester.