Madplan uge 26

Solen skinner, fuglene fløjter og det er igen blev lørdag formiddag. Selvom sommerferien så småt nærmer sig, skal I ikke snydes for den sædvanlige madplan... Og den vil stadig komme hver uge hele sommeren. Eftersom de har lovet ok godt vejr den næste uge, har jeg sammensat madplanen med en masse skønne, friske sommerretter. Madplanen består blandet andet af grillmad, salater, pizzatærte og mange andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 26

Mandag: Kartoffelsalat, vandmelonsalat og kød på grillen Tirsdag: Wok med hakket kød og grøntsager Onsdag: Pizzatærte Torsdag: Helstegt kyllingesteg med paprika kartofler og sprød salat Fredag: Salat af resterne fra om torsdagen Lørdag: Grillet steg med tilbehør Søndag: Biksemad Mandag synes jeg den skal stå på kartoffelsalat enden den almindelige kartoffelsalat med creme fraiche, lun kartoffelsalat med dild og radiser, kold kartoffelsalat med persille og ærter, eller kartoffelsalat med feta og soltørret tomater. Derudover kan I servere vandmelonsalat samt grille et par koteletter eller pølser. Tirsdag kan I købe en stor portion hakket kylling (kan erstattes af hakket oksekød), så I af den ene halvdel kan lave en nem wokret med hakket kød og grøntsager. Den anden del kan I bruge om onsdagen til at lave pizzatærte, hvortil I kan servere rester af salaten fra om mandagen. Torsdag kan I lave helstegt kyllingesteg, hvortil I kan servere skivekartofler vendt i paprika sammen med en sprød salat med æble og avocado samt dressing. Har I rester tilovers om fredagen, kan I skære kyllingen i mindre stykker og vende det med salaten. Lørdag synes jeg I skal grille en stor steg, hvortil I kan servere bearnaisecreme, græsk salat, knuste kartofler, ciabattabrød og fyldte svampe. Søndag kan I lave biksemad af rester af kartofler og steg, hvortil kan I servere rødbeder, spejlæg og syltet rødløg.