Madplan uge 10

Weekenden er allerede i gang og det er jo altid skønt. Som sædvanlig kommer her lidt inspiration til næste uges aftensmad, så I får her næste uges madplan. Jeg prøver så vidt muligt at sammensætte madplanen med nemme og skønne hverdagsretter, som gerne skulle være for hele familien. Derudover forsøger jeg at 'genbruge' både kødudskæringer og grøntsager, så der ikke er for meget madspild. Madplanen i næste uge består blandt andet af glaseret skinke med lidt blandet tilbehør, skinkesalat af resterne, one pot pasta samt stegte kammuslinger med knoldselleripuré. Madplan uge 10 Mandag: Spansk tortilla Tirsdag: Kyllingefileter toppet med mozzarella plus en grøn kartoffelsalat Onsdag: One pot pasta Torsdag: Glaseret skinke med rösti Fredag: Skinkesalat Lørdag: Helstegt kylling med couscous salat Søndag: Kammuslinger med puré Køber I en god portion kyllingefileter, kan I mandag lave spansk tortilla med kartofler, kylling og chorizo, hvortil I kan servere en nem grøn salat. De resterende kyllingefileter kan I bruge til at lave stegte kyllingefileter toppet med tomat og mozzarella med grøn kartoffelsalat. Onsdag kan I lave one pot pastaret med enten kyllingefilet og ricotta, kødboller eller hakket kylling og grøntsager. Det er en utrolig nem og lækker hverdagsret, som kan bikses sammen på en halv times tid. Torsdag kan I købe en stor skinke og lave glaseret skinke med rösti og spinatsalat. Resterne af skinken kan I bruge om fredagen til at lave skinkesalat, som I kan spise ovenpå et stykke rugbrød, sandwichbrød, grydebrød, flute, surdejsboller, gulerodsboller eller på skyrboller. Lørdag står den på helstegt kyllingesteg med couscous salat, hvortil I kan servere det resterende brød fra om fredagen (hvis I altså har bagt et flute eller lignende) samt haydari. Søndag kan I enten spise rester, ellers kan I lave en skøn og let ret bestående af kammuslinger og knoldselleripure.