Det er blevet lørdag og I får her næste uges madplan. Jeg har på fornemmelsen, at ferien er ved at være slut for flertallet, så måske flere af jer igen har lyst til at bruge mine madplaner, så I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad den næste uges tid. Denne gang består madplanen blandt andet af en gammel klassiker, som stadig smager helt forrygende; kødboller i peberfrugtsauce! Derudover står den på Shepherds Pie, italiensk sandwich og det helt store tapasbord. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
MADPLAN UGE 32
Mandag: Kødboller i peberfrugtsauce med grøntsager
Tirsdag: Shepherds pie
Onsdag: Fyldte kyllingefileter med salat og kartofler
Torsdag: Indisk kylling i karry
Fredag: Italiensk sandwich
Lørdag: Tapas
Søndag: Rester
Mandag kan I købe en stor portion hakket kød, som I kan bruge på at lave
kødboller i peberfrugtsauce. Tirsdag kan I bruge den anden del til at lave
Shepherds Pie.
Onsdag står den på
fyldte kyllingefileter, hvortil I kan servere
vandmelonsalat,
knuste kartofler og
fetadip. Køber I en ekstra portion kylling, kan I bruge resten om torsdagen på
indisk kylling i karry.
Fredag kan I bage en stor portion
ciabattabrød og bruge dem til en lækker italiensk sandwich med
pesto, spinat eller feldtsalat, skinke, mozzarella og soltørret tomater. Det resterende brød kan I servere om lørdag til et lækkert tapasbord, hvor I udover ost, pølse og skinke kan servere
sprøde paneret blomkålsstykker,
fyldte squashruller,
fyldte svampe,
tunmousse,
laksesalat,
syltet rødløg,
salse verde,
ærtemos,
haydari,
hummus + grøntsagsstave. Eller måske
lakseroulade,
små wraps med avocado/kyllingesalat og en lækker
tomatsalat med feta. Lidt smånips som
saltet mandler eller
spicy bagte kikærter er altid lækkert. Er der børn ved bordet, kan I lave
frikadeller,
pølsehorn og
pirogger. Og i dette
link har jeg samlet 3 små tapas ideer.
Søndag står den på rester.