Madplanen for uge 25 ligger nu klar her til jer. Det er igen blevet lørdag og som sædvanlig skal I have næste uges madplan som denne gang består af blandt andet tærte med kylling og en masse grøntsager, hvoraf 'dejen' er lavet på blomkål. Derudover består madplanen af sprøde kartofler med parmesanost, hjemmerørt tatar med pommes og estragonmayonnaise samt mange andre skønne nemme hverdagsretter.
Madplan uge 25
Mandag: Butter chicken med mangosalat
Tirsdag: Blomkålstærte med kylling og grøntsager
Onsdag: Blomkålstoast
Torsdag: Kartofler med parmesan, hakkebøffer, tomatsalat og haydari eller estragonmayonnaise
Fredag: Pitabrød med tunmousse
Lørdag: Tatar med pommes + dessert
Søndag: Koteletter i fad
Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave
butter chicken, hvortil I kan servere
naanbrød og
mangosalat. Den anden del af kyllingen kan I komme i en nem og lækker
blomkålstærte, som I tilmed kan fylde med jeres yndlingsgrøntsager. Onsdag står den på hjemmelavet toast, som I enten kan lave på
blomkål, eller bruge resterne af jeres naanbrød fra om mandagen, eller I kan bage et stort
grydebrød og lave toast af det.
Torsdag består aftensmaden af
parmesanost kartofler,
hakkebøffer,
tomatsalat med mozzarella og
estragonmayonnaise eller
haydari. Fredag kan I bage
pitabrød og fylde dem med lidt sprøde grøntsager og
tunsalat.
Lørdag står den på
hjemmerørt tatar med estragonmayonnaisen fra om torsdagen. Til tataren kan I servere lidt ristet brød, brug resterne fra om onsdagen, eller I kan servere
ovnbagte pommes til - brug her estragonmayonnaisen til at dyppe jeres pommes i. Lørdag synes jeg er passende med en lækker dessert, som eksempelvis
banoffee pie,
jordbærtærte,
snickers cheesecake,
banankage med karamelliseret bananer og chokolade ganache,
rabarberkage,
brownie lavet på søde kartofler toppet med peanutbutter/karamel/cornflakes topping eller I kan lave den lækreste
frugtsalat med vaniljecreme.
Søndag står den på en dansk klassikere;
koteletter i fad.