Som sædvanlig har jeg udarbejdet en madplan for det næste uge, og den tager udgangspunkt i en masse skønne og nemme retter, som gerne skulle være for hele familien. Jeg prøver så vidt muligt at sammensætte retter, hvor både kødudskæringer og forskellige grøntsager går igen, så man på den måde undgår en masse madspild. Næstet uges madplan består blandt andet af chicken piccatta, kartoffelpizza, fyldt mørbrad med broccolisalat og tomatsalat med burrata.
Madplan uge 34
Mandag: Fyldt mørbrad med broccolisalat og tomatsalat med burrata
Tirsdag: Mørbradgryde med ris
Onsdag: Bowl med paneret kylling
Torsdag: Chicken Piccata
Fredag: Kartoffelpizza
Lørdag: Steg i sous vide med tilbehør
Søndag: Pitabrød med rester
Mandag kan I købe dobbelt op på mørbrad, så I af den ene kan lave
fyldt mørbrad, hvortil I kan servere
broccolisalat og en
tomatsalat med burrata i stedet for mozzarella. Af den anden mørbrad kan I om tirsdagen lave
mørbradgryde med ris.
Onsdag står den på en lækker
quinoa bowl med
paneret kylling og
aubergine dip. Sørger I for at købe ekstra kylling om onsdagen, kan I af den anden del om torsdagen lave
chicken piccata. Fredag tænker jeg, at I kan lave kartoffelpizza med mascarpone, tynde skiver kartofler,
pesto og måske lidt god bacon. I kan enten bruge min
blomkålsbund,
sød kartoffelbund,
blomkåls/sød kartoffelbund,
skyrbund,
hytteostbund eller I kan lave en
koldhævede sprød dej.
Lørdag kan I lave tykstegsfilet, og hvis I har en sous vide, synes jeg, I skal komme jeres steg i denog tage udgangspunkt i
denne opskrift. Dertil kan I servere
bearnaisecreme (brug gerne denne
estragonmayonnaise),
knuste kartofler med pesto og
vandmelonsalat. Søndag står den på
pitabrød med rester af stegen og dressingen fra om lørdagen plus lidt friske grøntsager.