Madplan uge 14

Næste uges madplan ligger nu klar til jer her i indslaget. Det er igen blevet lørdag, vi følger traditionens tro, og I skal som sædvanlig have madplanen for den kommende uge - nemlig uge 14. Denne gang består madplanen blandt andet af kylling i karry samt roastbeef i sous vide, men den kan selvfølgelig sagtens tilberedes i ovnen eller på en pande. Derudover står der både laks og skaft koteletter på menuen. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 14

Mandag: Skaft kotelet med rodfrugt fritter Tirsdag: Couscoussalat med stegt laks Onsdag: Tærte med laks, spinat og feta Torsdag: Kylling i karry Fredag: Pastasalat med kylling og tzatziki Lørdag: Roastbeef med bearnaise og knuste kartofler Søndag: Sandwich med roastbeef, estragonmayonnaise og syltete lød Mandag står den på stegte skaft koteletter, hvortil I kan servere rodfrugt fritter og stegt spidskål med parmesan. Til retten kan I lave en dip som tzatziki, fetadip eller haydari. Tirsdag kan I købe en stor portion laks, som I kan stege med lidt salt og peber. Hertil kan I lave en nem couscoussalat med spinat, feta og granatæble samt denne agurkedressing. Resterne af laksen kan I bruge om onsdagen og lave en tærte, hvor I udover laksen kan tilføje lidt spinat og feta. I kan tage udgangspunkt i denne tærte, men bare ændre fyldet. Torsdag står menuen på kylling i karry. Sørger I for at købe ekstra kyllingefileter om torsdagen, kan I bruge resten om fredagen til at lave pastasalat med tzatziki. Lørdag kan I lave roastbeef, gerne i en sous vide, da det giver den perfekte steg. Til stegen kan I servere knuste kartofler, bearnaisecreme og en sprød og cremet kålsalat. Søndag kan I bage et par ciabattabrød og fylde dem med resterne af roastbeefen samt estragonmayonnaise, syltet rødløg eller bløde løg.