Madplan uge 33

Det er blevet fredag og som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af mexicansk tærte med en nem og lækker tomatsalat, en græskinspireret ret bestående af kyllingelår med gule ris og tzatziki. Fredag står den på forskellige småretter som carpaccio, tunmousse, fyldte svampe, fetadip og en masse andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 33

Mandag: Græske kyllingelår med tzatziki Tirsdag: Grillet kyllingelår med vandmelonsalat og kartoffelsalat Onsdag: Asiatisk oksekød med bok choy Torsdag: Mexicansk tærte med tomatsalat Fredag: Småretter som lakrerilette og tatar Lørdag: Coq au vin Søndag: Rester fra fredag og lørdag Køber I mandag en stor portion kyllingelår, kan I af den ene del lave græske kyllingelår med gule ris og tzatziki. Den anden del kyllingelår kan I tirsdag marinere og grille og dertil servere vandmelonsalat og kartoffelsalat med asparges og ærter. Onsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød. Af den ene del kan I lave en asiatisk-inspireret ret med krydrede oksekød, bok choy, chili og peanuts. Af den anden del oksekød, kan I torsdag lave mexicansk tærte med tomatsalat med feta. Fredag kan I lave 3-4 forskellige små retter som tatar, kammuslinger med pure, paneret blomkål, tunmousse, carpaccio, lakserilette, tomatsalat med burrata, stegte asparges med serranoskinke og parmesanost og/eller fyldte svampe. Dertil kan I servere foccacia eller ciabattabrød samt et par dressinger som fetadip, haydari eller bønnedip. Lørdag står den på Coq au vin. Søndag kan I servere rester enten fra lørdag eller fredag.