![](https://cdn.bloggersdelight.dk/wp-content/blogs.dir/244189/files/2023/07/img-2719.jpg)
Det er blevet fredag og som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af mexicansk tærte med en nem og lækker tomatsalat, en græskinspireret ret bestående af kyllingelår med gule ris og tzatziki. Fredag står den på forskellige småretter som carpaccio, tunmousse, fyldte svampe, fetadip og en masse andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.
Madplan uge 33
Mandag: Græske kyllingelår med tzatziki
Tirsdag: Grillet kyllingelår med vandmelonsalat og kartoffelsalat
Onsdag: Asiatisk oksekød med bok choy
Torsdag: Mexicansk tærte med tomatsalat
Fredag: Småretter som lakrerilette og tatar
Lørdag: Coq au vin
Søndag: Rester fra fredag og lørdag
Køber I mandag en stor portion kyllingelår, kan I af den ene del lave
græske kyllingelår med gule ris og tzatziki. Den anden del kyllingelår kan I tirsdag
marinere og grille og dertil servere
vandmelonsalat og
kartoffelsalat med asparges og ærter.
Onsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød. Af den ene del kan I lave en
asiatisk-inspireret ret med krydrede oksekød, bok choy, chili og peanuts. Af den anden del oksekød, kan I torsdag lave
mexicansk tærte med
tomatsalat med feta.
Fredag kan I lave 3-4 forskellige små retter som
tatar,
kammuslinger med pure,
paneret blomkål,
tunmousse,
carpaccio,
lakserilette,
tomatsalat med burrata,
stegte asparges med serranoskinke og parmesanost og/eller
fyldte svampe. Dertil kan I servere
foccacia eller
ciabattabrød samt et par dressinger som
fetadip,
haydari eller
bønnedip.
Lørdag står den på
Coq au vin. Søndag kan I servere rester enten fra lørdag eller fredag.