Kyllingespyd med quinoasalat og chilidressing

Grøn kartoffelsalat med sugarærter, asparges og persille

En kartoffelsalat behøver ikke altid være vendt i creme fraiche, det kan ligeså vel bestå af kartofler, grøntsager samt lidt olie eller lignende. Denne kartoffelsalat består blandt andet af lune kogte kartofler, friske sugarærter, grønne asparges, en god håndfuld persille samt en hjemmelavet persillepesto. Salaten smager godt både lun og kold. Jeg spiste den i hvert fald to dage i træk og den var slet ikke blevet ringere, tværtimod var smagen fra pestoen trådt mere igennem dagen efter.

OPSKRIFT 2-3 pers.

Ingredienser

300g nye små kartofler

6 friske grønne aspargrs

10 sugarærter

1 stor håndfuld frisk persille

 

Persillepesto

1 håndfuld frisk persille

5g revet parmesanost

0,5 fed revet hvidløg

10g pinjekerner

2 spsk. rapsolie

1 tsk. citronsaft

salt og peber

 

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge kartoflerne. Dæk kartoflerne med vand, tilføj en generøs portion salt og lad kartoflerne koge møre – det tager ca. 15-17 minutter. Tjek med en kniv.
  2. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem køle lidt af.
  3. Lav pestoen ved at komme alle ingredienser i en blender og blend til en lækker pesto. Smag den til med citronsaft og salt.
  4. Skær asparges i 1 cm tern, skær sugarærterne i tynde strimler på langs og halver de små kogte kartofler. Kom det hele i en skål og hæld et par skefulde pesto over salaten. Bland det hele godt sammen.
  5. Er der lidt pesto tilovers kan I servere det sammen med retten. Det passer super godt til et stykke grillet kyllingefilet, kotelet, hakkebøf eller lignende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingespyd med quinoasalat og chilidressing