Madplan uge 27

Marineret kylling med ranch dressing

Lækre små kyllingelår marineret i en barbecue marinade og serveret sammen med en skøn ranch dressing. Retten er en smule amerikansk-inspireret og lårene kan enten tilberedes i ovnen eller på grillen.

RANCH DRESSING OG KYLLING

Disse kyllingelår kan laves på ingen tid, de skal bare smøres med en købt barbecuesauce (I kan selvfølgelig sagtens lave jeres egen), og så skal lårene bare tilberedes. Til lårene kan I servere en god og sprød salat, coleslaw og/eller en slags kartofler som kartoffelsalat eller knuste kartofler… og ranch dressingen kan spises til det hele.

OPSKRIFT 2 port.

Ingredienser

Kylling

6 kyllingelår

3 spsk barbecuesauce

Salt og peber

 

Ranch dressing

4 spsk. creme fraiche

1 spsk. mayonnaise

1/2 tsk. hvidløgspulver

1/2 tsk. løgpulver

1 spsk. frisk fintsnittet purløg

Lidt citronsaft

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at marinere lårene i marinaden og lad dem gerne ligge på køl nogle timer, men det er ikke nødvendigt.
  2. Lav dressingen ved at røre creme fraiche, mayonnaise, salt, peber, løgpulver, hvidløgspulver og citronsaft sammen. Snit purløg og rør det i dressingen. Stil den gerne på køl nogle timer, så den kan trække smag.
  3. Kom lårene i en 200 grader forvarm ovn i 45 minutter. Server kyllingen med dressingen og nyd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 27