Marineret kylling med ranch dressing
Lækre små kyllingelår marineret i en barbecue marinade og serveret sammen med en skøn ranch dressing. Retten er en smule amerikansk-inspireret og lårene kan enten tilberedes i ovnen eller på grillen.
RANCH DRESSING OG KYLLING
Disse kyllingelår kan laves på ingen tid, de skal bare smøres med en købt barbecuesauce (I kan selvfølgelig sagtens lave jeres egen), og så skal lårene bare tilberedes. Til lårene kan I servere en god og sprød salat, coleslaw og/eller en slags kartofler som kartoffelsalat eller knuste kartofler… og ranch dressingen kan spises til det hele.
OPSKRIFT 2 port.
Ingredienser
Kylling
6 kyllingelår
3 spsk barbecuesauce
Salt og peber
Ranch dressing
4 spsk. creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
1/2 tsk. hvidløgspulver
1/2 tsk. løgpulver
1 spsk. frisk fintsnittet purløg
Lidt citronsaft
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Start med at marinere lårene i marinaden og lad dem gerne ligge på køl nogle timer, men det er ikke nødvendigt.
- Lav dressingen ved at røre creme fraiche, mayonnaise, salt, peber, løgpulver, hvidløgspulver og citronsaft sammen. Snit purløg og rør det i dressingen. Stil den gerne på køl nogle timer, så den kan trække smag.
- Kom lårene i en 200 grader forvarm ovn i 45 minutter. Server kyllingen med dressingen og nyd.
Ingen kommentarer endnu